Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verdt en avstikker fra E6”
Anmeldelse av Cadillac Diner

Cadillac Diner
Vurdert som nr. 2 av 2 Restauranter i Tretten
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

2 besøk i august til denne «amerikanske drømmen» der alt er gjennomført nostalgisk USA - nettopp der du ikke forventer noe slikt. Morsom opplevelse, og burgerne var gode - skikkelig hakket kjøtt, og skikkelig godt tilbehør. Og nostalgiske colaflasker naturligvis.... PS: mye fin krom på de enorme bilene utenfor....

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, bj_rncasperh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 40 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

Kjapp avkjøring fra E-6 inn til Tretten, ligger denne fascinerende gamle bensinstasjonen, bygget om til en ekte Amerikansk diner. Maten er ikke i toppklasse, men det er ikke det som gjør utslaget til min karakter! Det er det unike med stedet! Herlig sted - bra service og hyggelig prat ned eieren!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

Dessverre holder ikke denne mål. Null service, kjedelig mat og skittent. Utenfor allfarvei så skikkelig bomtur.

Dato for besøk: mars 2019
3  Takk, mortenab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2019 via mobile enheter

Vi var innom her for noen år siden, da lå matosen tykk i lokalet og maten var ikke spesielt god. Nå var det helt tydelig utført en oppgradering. Maten var god, og hadde burgeren hatt litt mindre dressing, ville den vært særdeles god.

Dato for besøk: april 2019
Takk, 520anjas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Kult sted!
Gjennomført i til fingerspissene i innredning, men bomma helt på servering.
Lunken, tynn, dyr og kjip Shake i plastkopper....
Burde hatt gjennomføring med glassbeger, krem og kirsebær på toppen for å matche resten av stedet! God pannekake

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Torilsagapo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cadillac Diner, så også på

Har du vært i Cadillac Diner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din