Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kan like så greit dra til Jafs eller Burger King”
Anmeldelse av Cadillac Diner

Cadillac Diner
Vurdert som nr. 2 av 2 Restauranter i Tretten
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020

Artig innredning. Men, det stopper der. Dårlig smakløs frossenmat. Oppleves som skittent. Ingen av bordene ble vasket. Maten er ikke i nærheten av hva konseptet skilter med. De forsøker ikke å lage pennende mat engang.

Passer bedre som museum enn spisested...

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, christianmX6829AS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 49 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020

Var på tur nordover og skulle innom og fylle diesel.Stopper innom en skjult pærle av et sted.Dette er ikke som å reise på et normalt "kjede" gate kjøkken. Her oser det av amcar kultur med turer med amerikansk laste bil. Her kommer det bil/motor interesserte fra hele landet. Vi opplevde et sted med sjel. Dette er et sted du reiser til for å oppleve noe annet enn alt annet.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 85larsf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2019

Helt forferdelig!! Hele stedet var skittent, og jeg så en burger ble tatt opp fra gulvet da en ansatt mistet den. Frekke ansatte, og grusom service!

Lang kø, altfor få ansatte, ekkel mat og uhøflig eier!! Burgeren jeg kjøpte var også ikke gjennomstekt.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Svendsenanbefaler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

2 besøk i august til denne «amerikanske drømmen» der alt er gjennomført nostalgisk USA - nettopp der du ikke forventer noe slikt. Morsom opplevelse, og burgerne var gode - skikkelig hakket kjøtt, og skikkelig godt tilbehør. Og nostalgiske colaflasker naturligvis.... PS: mye fin krom på de enorme bilene utenfor....

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, bj_rncasperh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

Kjapp avkjøring fra E-6 inn til Tretten, ligger denne fascinerende gamle bensinstasjonen, bygget om til en ekte Amerikansk diner. Maten er ikke i toppklasse, men det er ikke det som gjør utslaget til min karakter! Det er det unike med stedet! Herlig sted - bra service og hyggelig prat ned eieren!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cadillac Diner, så også på

Har du vært i Cadillac Diner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din