Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke bra”
Anmeldelse av Cadillac Diner

Cadillac Diner
Vurdert som nr. 2 av 2 Restauranter i Tretten
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. september 2020

Lang ventetid, tørr hamburger som smakte bare salt. Chipsen hadde vært alt for lenge i gryta slik at den var som knekkebrød. Lokalene var ikke rene.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, hugbre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (51)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 51 anmeldelser

Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Hyggelig folk som driver dette stedet. Fikk meg et smil og en god burger. Anbefaler en stopp bare for og suge inn litt hvordan en Diner skal være.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Amund G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Veldig god og smakfull burger! Nostalgisk lokale i gjennomført stil. Trivelig betjening! Tar gjerne turen igjen!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 14hildeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Gjennomført stil bidro til en fin opplevelse, ikke minst for ungene. Hyggelig betjening. Burgeren var god, og pommes frites ok. Renhold av utebord og toalett kunne vært noe bedre.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, KariTurist2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

En morsom samling med smått og stort fra USA! En blanding av Grease og filmer fra 50-tallet i interiøret. Maten var kjedelig. Tørre hamburgere og like tørr pommes frites. Treig servering.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, BrittB310
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cadillac Diner, så også på

Har du vært i Cadillac Diner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din