“Elendig og dyrt”
Anmeldelse av Cadillac Diner - STENGT

Cadillac Diner
Anmeldt 24. juni 2023 via mobile enheter

Er du fysen på en god burger?
Vel, da er ikke Diner 13 noe for deg.
Vi burde vel ha innsett at dette ikke kom til å bli en kulinarisk opplevelse da vi gikk inn i lokalet. Ikke mye som minner om en koselig amerikansk diner. Hvitmalt sterilt lokale, totalt blottet for sjel.
De kunne friste med 2 typer brus, da de beklageligvis var tomme for alt annet enn Sprite og Fanta. "Menyen" var alt annet enn spennende og innholdsrik.
Utstyrt med hvert vårt plastikkbestikk satt vi oss ute ved et bord og ventet spent på maten.
Spenning gikk brått over i skuffelse da maten ble servert. Tørt og kjedelig burgerbrød med en burger som ikke smakte noe som helst. Den stakkarslige pommes fritesen som lå på tallerkenen hadde badet litt for lenge i gammel frityrolje. Vi betalte 220,- for hver hamburgermeny og det var rett og slett bortkasta penger.
Dette var ikke noe annet enn en dårlig matopplevelse.
Anbefaler virkelig å styre unna dette stedet, reis heller til nærmeste bensinstasjon og kjøp ei pølse.

Dato for besøk: juni 2023
2  Takk, Tine E

Anmeldt 15. november 2022 via mobile enheter

Liten og enkel meny med forskjellige burgere og fritert snacks (løkringer etc). Stive priser! Burgertallerken for 200+ kroner. Fikk maten raskt.

Lukter frityr i lokalet. Romslig og rent slik vi ser det. Var ikke på toalettene under besøket. Helt okey mat!

Dato for besøk: november 2022
Takk, Cesssa
Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Tar hundre år å få maten. Betjeningen roter med bestillingen selv om restauranten nesten er tom. Kommer ikke tilbake!!

1  Takk, Ola S
Anmeldt 12. juni 2022 via mobile enheter

Kun kjedelig burger og det vanlige. Gir burger 4 av 10. Men hyggelig personell er det da men sinnsyke priser i forhold til andre med samme mat og kvalitet står ikke til pris.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, kenneth j
Anmeldt 25. september 2021 via mobile enheter

Topp service og knallgode løkringer. Er du på vei nordover på E6 ta deg tid til å svinge innom Tretten. Er du fysen på junkfood er dette stedet. Anbefales

Dato for besøk: september 2021
Takk, Anne_K_1964