“God og rask mat.”
Anmeldelse av Taverna Twilight

Taverna Twilight
Vurdert som nr. 5 av 11 Restauranter i Megali Ammos
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig betjening, maten kom raskt og smakte godt. Svært imøtekommende og ønsker til og med å lage tradisjonelle retter som de ikke har på menyen på bestilling.

Takk, Christina3143

Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Stedet ble anbefalt av bekjente, men dette besøket gjentas IKKE !
Lammefilet a la creme; godt, men kun en potet delt i fire båter.
Fiskesuppen; veldig uvant mix av fiskerester og potet.
Måtte be om brød, fikk da brent hvitløksbrød som jeg returnerte.
Dårligste middagsopplevelse på dette oppholdet.
Fin beliggenhet ved vannet men det er stedets eneste forse.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, toneh815
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Dette er stedet for enkel mat. Tørr spagetti bolognesesaus og peppersaus så sterk at den nærmest var uspiselig. Nydelig utsikt med god luft var vel det eneste positive dessverre. Her kunne de gjort en mye bedre jobb på kjøkkenet.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 494ingerlisem
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Denne restauranten er en gjemt bort perle. Var på vei inn mot byen da vi møtte på ei dame med meny. Vi ble ledet inn til et hus hvor vi måtte gå ned noen trapper, og endte opp foran denne fantastiske utsikten. Topp service, god stemning og en helt utenkelig utsikt rett fra spisebordet.

Takk, mdkarlsen
Anmeldt 30. september 2017

Fantastisk beliggenhet, nydelig utsikt hvis du er så heldig å få en av de bordene.... God mat. Varierende service. men stort sett ok. Prismessig er det veldig bra.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Laila5557

Reisende som så på Taverna Twilight, så også på

Har du vært i Taverna Twilight? Del dine erfaringer!