Lofoten Øst privat tur
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Uttakleiv Beach på
Anmeldt 27. juli 2024 via mobile enheter

Vi har satt oss som mål å se solnedgangen fra Uttakleiv strand. Når vi kom fram, så la vi merke til at dette stedet er mer populær enn vi trodde. Til tross for at klokken var 23:30, så var det utrolig mye styr med parkering og parkeringsvaktene virket litegran uorganiserte. Men når vi endelig fikk sett solnedgangen, var alt av ubehaget glemt. Vi anbefaler å være tidlig ute, slik at man sikrer seg en lovlig parkeringsplass.

Dato for opplevelse: juli 2024
Takk, haakonSWE
Anmeldt 5. juli 2023 via mobile enheter

Ble møtt av en særdeles hyggelig «camping vertinne» som gav oss en unik service. Stranden er bare helt nydelig, og vi satt utenfor teltet og nøt midnattsolen. Sovnet til lyder fra havbølgene. En opplevende. Det er toalett på stedet og lademuligheter. Man kan også gå mellom Hauklandstranda og Uttakleiv på utsiden av tunnelen. Vi gikk deler av veien, og synes det var en fin tur. Ble også en tur opp på «Mannen» for en av oss. Den andre synes det ble litt vell luftig til tider

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, 555beates
Anmeldt 1. august 2022

Her kommer 200 000 turister årlig for å se den spesielle rullesteinsstranden. Mange telter her, god plass. Se etter Drageøyet.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, MisterRAJ
Anmeldt 31. juli 2021

Stor steinstrand, med sandstrand lengst borte. Populær teltplass. Her erdetlitt vind, men utsikten tar pusten fra en alene. Let gjerne etter Drageøyet i mellom steinene. Sjekk ut steinkunsten også.

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, MisterRAJ
Anmeldt 22. september 2020

Måtte innom stranden vi har hørt så mye om,
Betaling får å parkere.
Flott srand med mange fricampere med telt.
Mange sauer som gikk fritt der.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, BjR1956