Parkeringa sender ut falske fakturaer. Styr unna. Har aldri vært der, men får likevel regninger på parkering det
The parking sends out fake bills. Stay away .
The parking sends out fake bills. Stay away .
Vi har satt oss som mål å se solnedgangen fra Uttakleiv strand. Når vi kom fram, så la vi merke til at dette stedet er mer populær enn vi trodde. Til tross for at klokken var 23:30, så var det utrolig mye styr med parkering og parkeringsvaktene virket litegran uorganiserte. Men når vi endelig fikk sett solnedgangen, var alt av ubehaget glemt. Vi anbefaler å være tidlig ute, slik at man sikrer seg en lovlig parkeringsplass.
Ble møtt av en særdeles hyggelig «camping vertinne» som gav oss en unik service. Stranden er bare helt nydelig, og vi satt utenfor teltet og nøt midnattsolen. Sovnet til lyder fra havbølgene. En opplevende. Det er toalett på stedet og lademuligheter. Man kan også gå mellom Hauklandstranda og Uttakleiv på utsiden av tunnelen. Vi gikk deler av veien, og synes det var en fin tur. Ble også en tur opp på «Mannen» for en av oss. Den andre synes det ble litt vell luftig til tider
Her kommer 200 000 turister årlig for å se den spesielle rullesteinsstranden. Mange telter her, god plass. Se etter Drageøyet.
Stor steinstrand, med sandstrand lengst borte. Populær teltplass. Her erdetlitt vind, men utsikten tar pusten fra en alene. Let gjerne etter Drageøyet i mellom steinene. Sjekk ut steinkunsten også.
Måtte innom stranden vi har hørt så mye om,
Betaling får å parkere.
Flott srand med mange fricampere med telt.
Mange sauer som gikk fritt der.