Et lite, men flott lekeland. En sjarmerende kafé med veldig gode kaker til en svært overkommelige pris.
11–15 av 45 anmeldelser
Overraskende god atmosfære og fantastiske kaker. Ikke innbydende utseende på bygget som gjorde vi vurderte på kjøre videre. Anbefales på det sterkeste vi kommer garantert innom på vei forbi
Meget lave forventninger pga innkjøringen og hvordan bygget ser ut. Klassisk cafe med meget god atmosfære. Hyggelig betjening. Både iskaffe og latte var meget bra. Bra utvalg i kaker og bakst. Mississippi Mud Pai var fantastisk. Vi kommer garantert tilbake neste gang.
En fantastisk kafe for deg med glutenallergi. Toast, wraps, vaffler og en eller flere kaker avhengig av dagens bakst.. helt fabelaktig! Og ungene storkoste seg i lekeland. Veldig sympatiske (billige!) priser! Mitt første besøk, men blir utvilsomt et fast stoppested på hver Lofottur.
Stoppet her for en matbit og har nå kosa oss skikkelig! Utrolig hyggelig atmosfære, fint lite lekeland, urban cafe og nydelig mat!