Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verd et stopp”
Anmeldelse av Gamle Skola

Gamle Skola
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Leknes
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. september 2020

Dette var en uventet liten perle. Trodde nesten ikke det var et spisested. Vi hadde bobil og var usikker på om vi i det hele tatt fikk parkert, men sving rundt bygget og det er masse plass til både små og store biler. Veldig sjarmerende inne, å ja det er en gamle skole.Fint for barna der også med egen lekeavdeling Nydelige kaffe i alle varianter og herlige bakevarer. Vi gikk for lunch og fikk servert en herlig spicy gulrot suppe med hjemmebakt brød. Solskinnsboller og kaffe tok vi med oss da vi dro. Anbefales!!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, mbw61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 40 anmeldelser

Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Stoppet her på rundreise i Lofoten. Koselig innredning, super service, nyyydelige kaker og god kaffe. Barnevennlig

Dato for besøk: september 2020
Takk, elisabethf1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Et lite, men flott lekeland. En sjarmerende kafé med veldig gode kaker til en svært overkommelige pris.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Havhil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Overraskende god atmosfære og fantastiske kaker. Ikke innbydende utseende på bygget som gjorde vi vurderte på kjøre videre. Anbefales på det sterkeste vi kommer garantert innom på vei forbi

Dato for besøk: juli 2020
Takk, HenrikSteenH2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Meget lave forventninger pga innkjøringen og hvordan bygget ser ut. Klassisk cafe med meget god atmosfære. Hyggelig betjening. Både iskaffe og latte var meget bra. Bra utvalg i kaker og bakst. Mississippi Mud Pai var fantastisk. Vi kommer garantert tilbake neste gang.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TanyaH393
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gamle Skola, så også på

 

Har du vært i Gamle Skola? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din