Digg burger, og potetmiks, digg øl og veldig hyggelig betjening. Maten kom raskt, kommer gjerne tilbake!
Flott sted med innbydende interiør og meget hyggelig betjening.
Vi startet med fiskesuppe og hadde hhv Skrei og Kveite til hovedrett. Rettene var smakfullt dandert, meget instagramvennlig.😊. Fiskerettene smakte himmelsk og var raust porsjonert i tillegg.
Seansen ble avsluttet med dessert og avec på den delikate uteserveringen.
Kan absolutt anbefales.
Tusen hjertelig takk 🙏😍🌞
På bobiltur i Lofoten ble det et besøk her en kveld i juni. Vi var først innom på dagtid og tok en øl på uteserveringen og sjekket menyen. Da vi kom tilbake litt seinere på kvelden for middag var det mye folk i restauranten , men vi fikk fin plass. Effektive og blide servitører jobbet bra så det ut til. Vi bestilte stekt tørrfisk og boknafisk. Maten kom raskt og smakte helt greit. Ikke den helt store opplevelsen , noe som kom av at rettene virket for tørre.. Her kunne det med fordel blitt brukt litt mer baconfett da begge rettene ble servert med små baconbiter. Hyggelig sted og hyggelige servitører gjorde alikevel dette til en positiv opplevelse. Bra porsjoner , prisnivå noe høyt.
Vi var innom Digg to ganger på den uken vi var i Leknes. Første gang satt vi på uteserveringen og spiste blant annet tørrfisk med bacon og ertestuing (en kjempevalg).
Den andre gangen ble vi servert inne - og deltok på en sushi-kveld. Kjempegod mat (kanskje litt store biter), og god rosevin til.
God service (selv om mange tydeligvis var nyansatt) .
Hyggelig opplevelse og god mat. Og uteplassen er et kjempepluss på fine kvelder.
Men det er viktig å ikke gå fra rester på bordet (spis opp maten din) - da måkene er kjappe med å forsyne seg :-)
Endelig et sted som var åpent i disse coronatider. Og DIGG leverte varene - eller maten som det heter. Nydelig fisk, både kveite og tørrfisk, med nydelig tilbehør og dertil nydelig dessert. Rent og pent i lokalet. Skulle bare ønske restauranten hadde ligget ved sjøen 😊 God og hyggelig service og dyktig kokk! Anbefales! 😊😊😊