Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”

DIGG-Restaurant-Bar-Disko
Vurdert som nr. 7 av 13 Restauranter i Leknes
Prisklasse: USD 7 - USD 60
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. august 2020

Vi hadde reservert bord, men når vi kom dit virket de uvitende om dette. Fikk maten ganske raskt, og denne smakte helt ordinært. Hverken mer eller mindre. Det gikk lang tid fra vi var ferdig til de kom å hentet de tomme fatene, og da vi skulle bestille dessert fikk vi beskjed om at det ikke gikk. Kjøkkenet var stengt. Dette kunne vi fått beskjed om litt tidligere. I det hele tatt er dette i min mening en middelmådig restaurant og jeg har ikke noe trang til å dra tilbake hit.

Dato for besøk: august 2020
Takk, hildeh895
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (38)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 38 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Bestilte bord uten problemer. Ved ankomst ble vi kjapt vist til bordet, og kort tid etter kom servitøren og tok i mot bestillingen. Vi fikk kjempegod focaccia mens vi ventet på maten. Etter en kort stund kom maten vi hadde bestilt, nydelig mat, i rause porsjoner.
Men deretter skjedde det lite, ingen kom for å sjekke om maten smakte, eller om vi ville ha mere å drikke. Ikke spurte de om vi ville ha dessert heller. Vi måtte til slutt hanke tak i en servitør for å få mere drikke, dessert bestemte vi oss for å droppe.
Så om det kan bli mere fokus på å holde kontakt med gjestene underveis, så kan dette bli en skikkelig bra restaurantopplevelse.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, toneg495
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Spiste kveite og den retten var helt nydelig!! Tilbehøret var enkelt men veldig smakfullt! Store porsjoner til å bli skikkelig mett av.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 611lillianb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat, -vi spiste boknafisk og tørrfisk. Store porsjoner! Hyggelig betjening, stilige lokaler. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, annebD9641GC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte bord for to dagen før. Det var lurt i disse koronatider. Vi fikk forholdsvis raskt både mat og drikke. Pga pågangen denne sommeren var de gått fri for flere ølsorter og matretter. Vi bestilte tørrfisk - hel og halv porsjon. Halv porsjon på bildet. Retten var smakfull, men erterstuingen var noe tørr. Betjeningen var hyggelig og lokalet innbydende. Anbefales for de som er innom Leknes ☺️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, veronicabS1374NY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på DIGG-Restaurant-Bar-Disko, så også på

 
Leknes, Vestvågøy
 

Har du vært i DIGG-Restaurant-Bar-Disko? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din