Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fish and chips?”

DIGG-Restaurant-Bar-Disko
Vurdert som nr. 7 av 13 Restauranter i Leknes
Prisklasse: USD 7 - USD 60
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. oktober 2020

Grei plass, høflig betjening. Forsøkte fish an chips, der man fikk servert var to svære klumper med frityrdeig som var særdeles godt stekt, inni disse var det to små ihjelstekte stykker med sei, og den var ikke av det ferskeste slaget, den hadde nok lagt en stund på kjøler. Men fish and chips bør være med skikkelig hvit som som torsk. Rom for forbedringer uten tvil.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, F7163NWandr_b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (38)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 38 anmeldelser

Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

nydelig sted! vi kom hit egentlig ved uhell siden en del andre steder hadde stengt. men vi var mer enn positiv overrasket, fikk veldig hyggelig service med et stort smil, god mat (fish n chips) og alt dette i et hyggeligt miljø og med veldosert musikk. absolutt å anbefale

Dato for besøk: august 2020
Takk, ruedigerd2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Booket bord dagen før, ved ankomst restaurant visste ikke personale om bordbestillingen. Fikk likevel bord raskt. Ung servitør som var hyggelig, men hen kunne ikke anbefale noe annet enn det hen hadde spist selv på restauranten. Bestilte tørrfisk, som var helt ok, men grønnsakene var ihjelkokt og selve retten var lite innbydende presentert. Vi hadde siste bordsetting kl 21.15, etter at hovedretten var servert så vi ingen servitør før det var gått 30 minutter. Kl 22.15 spurte vi om dessert, fikk da beskjed om at kjøkkenet var stengt. Kunne vært informert om når tid kjøkkenet stengte. Alt i alt en dårlig opplevelse.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 602carinar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020

Vi hadde reservert bord, men når vi kom dit virket de uvitende om dette. Fikk maten ganske raskt, og denne smakte helt ordinært. Hverken mer eller mindre. Det gikk lang tid fra vi var ferdig til de kom å hentet de tomme fatene, og da vi skulle bestille dessert fikk vi beskjed om at det ikke gikk. Kjøkkenet var stengt. Dette kunne vi fått beskjed om litt tidligere. I det hele tatt er dette i min mening en middelmådig restaurant og jeg har ikke noe trang til å dra tilbake hit.

Dato for besøk: august 2020
Takk, hildeh895
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Bestilte bord uten problemer. Ved ankomst ble vi kjapt vist til bordet, og kort tid etter kom servitøren og tok i mot bestillingen. Vi fikk kjempegod focaccia mens vi ventet på maten. Etter en kort stund kom maten vi hadde bestilt, nydelig mat, i rause porsjoner.
Men deretter skjedde det lite, ingen kom for å sjekke om maten smakte, eller om vi ville ha mere å drikke. Ikke spurte de om vi ville ha dessert heller. Vi måtte til slutt hanke tak i en servitør for å få mere drikke, dessert bestemte vi oss for å droppe.
Så om det kan bli mere fokus på å holde kontakt med gjestene underveis, så kan dette bli en skikkelig bra restaurantopplevelse.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, toneg495
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på DIGG-Restaurant-Bar-Disko, så også på

 
Leknes, Vestvågøy
 

Har du vært i DIGG-Restaurant-Bar-Disko? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din