Mr.viking1
Kristiansand, Norge
1,0 av 5 boblerAnmeldt 22. juli 2020via mobile enheter
Kristian Talmo, General ManagerScandic Leknes Lofoten Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. nov. 2020
Hei, Mr.Viking1!

Jeg ønsker på vegne av staben på Scandic Leknes Lofoten å beklage din opplevelse. Det du beskriver er langt under de standardene vi jobber mot. Vi skal ha daglige søppelrunder og tømming av askebeger, slik at uteområdene er representable. Våre renholdere har klare rutiner for klargjøring av rom, og teppene skal støvsuges hver dag. De blir også periodisk renset. Når det gjelder matos, oppsto det et problem i sommer med ventilasjonsanlegget. Noe matlukt ble spredt ut i gangene. Vi planlegger en gjennomgang og oppgradering av anlegget nå i vinter.
Vi har under hele pandemien forsøkt å følge Scandics maler på frokost. Det har vært noen utfordringer med utsolgte singelpakker på en del pålegg, men vi har fulgt de gjeldende standardene så godt vi kan. Vi har ikke de samme mulighetene for presentasjon av maten som et stort hotell som Bodø har, men vi er opptatt at maten skal være fersk og innbydende.
Jeg ønsker nok en gang å beklage din opplevelse. Alle våre ansatte kommer på jobb hver dag for å gi våre gjester en god opplevelse, og her kan det høres ut som flere ting sviktet på en gang.

Mortsund from the plane
7.0 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
Property building
925.4 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
6.0 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
    19.4 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
    Property building
    0.0 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
    Mahdollisuus käydä meressä uimassa sekä upeassa näköala saunassa
    8.6 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
    • Lol.travel
    8.6 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
    Se flere hoteller i Leknes
    Anmeldt 21. juli 2020

Restauranten på hotellet var stengt. Rommene var ikke ordentlig rengjort. Gammel søppel lå igjen i søppelbøtta. Tannkremsprut på hylla over vasken. Såperester i dusjen. Rommet luktet tørrfisk. Veldig spesielt at renholdet ikke var bedre, spesielt nå mht covid-19.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    1  Takk, StineHM
    Kristian Talmo, General Manager på Scandic Leknes Lofoten Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2020

Hei, Stine!

Jeg er fryktelig lei meg for at dere ikke hadde en god opplevelse hos oss.
    Uten at jeg kjenner detaljene, kan jeg si at her har det skjedd en rutinesvikt. Vi har klare arbeidsinnstrukser for renholderne, og disse er skjerpet under covid-19. Vi coacher og evaluerer renholdet jevnlig, og jeg vil bruke denne tilbakemeldingen for å forbdre oss.

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Søppel i en grill utenfor hotellet var det første som møtte oss da vi kom. Lite rom, måtte ut for å snu seg. Smal seng. Varmt og klamt, nyttet ikke å ha vinduet på vidt gap, lufta stod stille. Ingen aircondition. Flekkete vegg til vegg-teppe på gulvet. Senga var vond å ligge i. Hodeputa var så dårlig at jeg måtte ligge uten, søvnen ble deretter. Kaldt på badet. Dusjhodet kunne ikke justeres ned i høyden. Lytt mellom rommene. Bråk utenfor vinduet halve natten av folk som satt ute. Frokosten var helt krise. En tallerken til hver med en bit dryppende fet røkt laks, en skive svett salami, en skive svett ost, en skive skinke og 3 biter agurk og en skive tomat. Brødet var så tørt at jeg mistenker at det var fra minst dagen før, langt fra ferskt og smakte ikke godt. Eggene var kokt så lenge at de var grønne rundt plommen. Bacon fantes ikke. Ingen syltetøy. Croissantene var seige. Corona er ingen unnskyldning for å servere en bedriten frokost!
    Sure folk i resepsjonen, mer opptatt av å prate med hverandre enn å serve gjestene. Et smil skader ikke.
    Det eneste som minner om Scandic på dette hotellet er skiltet på veggen. Så lenge det står Lofoten på veggen ser de sitt snitt til å melke turistene for det de er verdt. 2500 kr natten var dette ikke verdt! Har visse forventninger til Scandic, men her innfridde de ikke på noen punkter. Her burde hele Scandic-kjeden skamme seg! Har aldri opplevd verre på et hotell noen gang. Hit kommer vi aldri igjen. Hadde vi visst på forhånd hva vi betalte 2500 kr pr natt for, ville vi heller ligget i telt i skogen!

Takk, Tupsilupsi

Hei, Tupsilupsi!

Det gås daglige runder for plukking av søppel rundt hotellet. Vi ønsker å framstå innbydende for våre gjester. Våre renholdere har gode rutiner for renhold, og disse er skjerpet med tanke på Covid. Vi har dessverre ikke A/C, men vi har vifter tilgjengelig i resepsjonen. Jeg skal se på om dette bør informeres tydeligere i resepsjonen eller på rommene. Når det gjelder frokosten, har denne vært gjennom mange endringer siden mars. Vi har hele tiden forsøkt å følge Scandics maler for frokosten, og det har kun vært avvik når det har vært utsolgte produkter. Jeg vet at leverandørene hadde problemer med å levere syltetøy i enkeltforpakninger i sommer, noe som kan forklare at dette manglet. Vi la opp nye påleggstallerkner hver dag, og brødet skal være dagferskt. Det var ingen begrensninger på frokosten, og alle som spurte fikk mer av alt dersom de ønsket det. Når det gjelder eggene, har nok desverre kjøkkenet kokt de for lenge. Dette er en feil som ikke skal skje, da både opplæring og skriftlige innstrukser forteller hvor lenge de skal koke.
    På vegne av alle oss på Scandic Leknes Lofoten beklager på det sterkeste. Hver dag går våre flotte ansatte på jobb for å gjøre sitt beste for gjestene, men her har det sviktet.

Anmeldt 18. juli 2020

Hotellet skiller seg ut og følger ikke standarden som Scandic har ellers i landet. Det er vegg-til-vegg tepper på rommene og som følge av dette er det mye støv på rommene. Vi banket en hodepute og rommet ble fylt av støv. Frokosten var dårlig med lite utvalg - ingen syltetøy, ingen laktosefrie produkter, ingen pølser eller bacon, ingen laks. Speilegg var seige da disse ble stekt i ovn.

En veldig trivelig resepsjonist gjør at totalen ikke ser veldig dårlig ut.

Takk, Elias E

Hei, Elias!
    Først av alt vil jeg takke deg for å gi oss dine tilbakemeldinger.
    Vi har fulgt Scandics standarder for frokost gjennom pandemien, men vi har hatt noen utfordringer med utsolgte produkter. Vi er helt klare over at smittevern har gått ut over utvalg og kvalitet i vår og sommer. Vi gleder oss veldig til å kunne tilby en optimal frokost igjen på andre siden av Covid-19.

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 3 voksne og rommet var så lite at det var ingen mulighet for å åpne kofferten uten å legge den på senga -enda vi ikke hadde bestilt vanlig dobbeltrom. Vi hadde bedt om et stille rom, men det var fest og musikk til kl 0300. Siden var det nach i gata utenfor til kl 0500. Vi sov godt fra 0500-0900. Frokosten var dårlig. Frokostsalen var i et hjørne av resepsjonen og bordene ble ikke ryddet og vasket mellom de ulike gjestene. Man måtte be om at noen tok av bordet etter de forrige gjestene. Selve hotellet lå i en bakgate og bildene lyver. Her bor vi ikke igjen.

1  Takk, Stalheim80

Hei, Stalheim80!

Våre familierom har en dobbeltseng og en sovesofa, med sofaen utslått er det ikke så veldig god plass. Disse rommene passer kanskje best for familier med mindre barn. Jeg skal se på hvordan dette kan kommuniseres bedre på nettsiden. Litt usikker på om det var musikk inne på hotellet eller utenfra. Generelt har vi veldig lite utfordringer med festbråk. Leknes er ingen festby, og svært få tilreisende kommer hit for å feste. Vi ligger også plassert i et rolig boligstrøk, så det er lite støy i området. Resepsjonistene bruker å være flinke til å ta tak i det, dersom vi mottar klager fra gjester på støy. Jeg kan ikke med sikkerhet si hvorfor dette ikke ble gjort her. I sommer serverte vi frokost i helhold til Scandics retningslinjer. Dersom det var avvik fra dette, må jeg bare beklage. Siden vår restaurant ikke er så stor, var det noen utfordringer med kapasitet i sommer. Mange av gjestene ønsket å spise frokost sent, og da ble det vanskelig å ha plass til alle. Vi har i ettertid innført bordsettinger på frokosten, og dette har hjulpet veldig på.

Jeg er veldig lei meg for at deres opphold ikke oppfylte deres forventninger. Jeg tar med meg dine tilbakemeldinger i arbeidet med å gjøre oss bedre.

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Bodde her en helg i juli 2020. Rommet var bra og meget bra dusj. En bra restaurant har hotellet også. Veldig hyggelig betjening. Kort vei til severdigheter i sentrum. Ellers er man avhengig av bil for å oppleve naturen rundt på øya.

Takk, 719tord

Hei, Tord!

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding.