Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 177
Vis tilbud
ScandicHotels.com
USD 137
Vis tilbud
Booking.com
USD 177
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
PricelineUSD 177
Hotels.comUSD 177
Trip.comUSD 193
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (226)
Filtrer anmeldelser
226 resultater
Vurdering fra reisende
36
84
82
17
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
36
84
82
17
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 226 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Ankom litt utpå kvelden da vi kom med hurtigruten. Greit nok, hadde gitt beskjed om sen ankomst. Da jeg spurte etter muligheten om å ta et glass øl, ble vi henvist til en Italiensk restaurant. Etter å ha lett etter denne gikk vi tilbake, og fikk "lov" å sitte ned. For som serveringsdame sa" Huff, da må jeg sprite av et bord igjen da jo"!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, mikkelbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristian Talmo, General Manager på Scandic Leknes Lofoten Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2020

Hei, Mikkel!

Vi hadde utfordringer med kapasiteten i restauranten i sommer. Vi måtte ta ut en del bord pga avstandsreglene, og det var stort sett fullt hotell med 3-4 personer på mange rom. Når det gjelder måten å kommunisere på, er ikke dette greit. Vi skal på en vennlig og rolig måte forklare situasjonen, og aldri uttale oss på den måten som ble gjort her. Dette beklager jeg på det sterkeste.


Vennlig hilsen

Kristian Talmo
GM
Scandic Leknes Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dette ble en stor skuffelse!
Søppel lå og fløt utenfor, og askebegeret som hang utenfor var overfylt og det ramlet sneiper ut.
Rommene var noe små, med vegg til vegg tepper som enhver bakterie hadde gledet seg over. Utrolig ekkelt og skittent!
Mye støy fra kjøkkenet, samt matos i gangene ettersom de åpenbart ikke orket å lukke døren inn til dette.
Det var heller ingen dør inn til de ansattes pauserom(!)
Frokosten var den dårligste vi har fått på et Hotel, og dette til tross for corona. Kom da også rett fra Scandic Bodø, som hadde en heeelt annen standard. Dette er intet annet enn en skam for scandic som hotellkjede!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristian Talmo, General Manager på Scandic Leknes Lofoten Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2020

Hei, Mr.Viking1!

Jeg ønsker på vegne av staben på Scandic Leknes Lofoten å beklage din opplevelse. Det du beskriver er langt under de standardene vi jobber mot. Vi skal ha daglige søppelrunder og tømming av askebeger, slik at uteområdene er representable. Våre renholdere har klare rutiner for klargjøring av rom, og teppene skal støvsuges hver dag. De blir også periodisk renset. Når det gjelder matos, oppsto det et problem i sommer med ventilasjonsanlegget. Noe matlukt ble spredt ut i gangene. Vi planlegger en gjennomgang og oppgradering av anlegget nå i vinter.
Vi har under hele pandemien forsøkt å følge Scandics maler på frokost. Det har vært noen utfordringer med utsolgte singelpakker på en del pålegg, men vi har fulgt de gjeldende standardene så godt vi kan. Vi har ikke de samme mulighetene for presentasjon av maten som et stort hotell som Bodø har, men vi er opptatt at maten skal være fersk og innbydende.
Jeg ønsker nok en gang å beklage din opplevelse. Alle våre ansatte kommer på jobb hver dag for å gi våre gjester en god opplevelse, og her kan det høres ut som flere ting sviktet på en gang.


Vennlig hilsen

Kristian Talmo
GM
Scandic Leknes Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Restauranten på hotellet var stengt. Rommene var ikke ordentlig rengjort. Gammel søppel lå igjen i søppelbøtta. Tannkremsprut på hylla over vasken. Såperester i dusjen. Rommet luktet tørrfisk. Veldig spesielt at renholdet ikke var bedre, spesielt nå mht covid-19.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, StineHM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristian Talmo, General Manager på Scandic Leknes Lofoten Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2020

Hei, Stine!

Jeg er fryktelig lei meg for at dere ikke hadde en god opplevelse hos oss.
Uten at jeg kjenner detaljene, kan jeg si at her har det skjedd en rutinesvikt. Vi har klare arbeidsinnstrukser for renholderne, og disse er skjerpet under covid-19. Vi coacher og evaluerer renholdet jevnlig, og jeg vil bruke denne tilbakemeldingen for å forbdre oss.


Vennlig hilsen

Kristian Talmo
GM
Scandic Leknes Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Søppel i en grill utenfor hotellet var det første som møtte oss da vi kom. Lite rom, måtte ut for å snu seg. Smal seng. Varmt og klamt, nyttet ikke å ha vinduet på vidt gap, lufta stod stille. Ingen aircondition. Flekkete vegg til vegg-teppe på gulvet. Senga var vond å ligge i. Hodeputa var så dårlig at jeg måtte ligge uten, søvnen ble deretter. Kaldt på badet. Dusjhodet kunne ikke justeres ned i høyden. Lytt mellom rommene. Bråk utenfor vinduet halve natten av folk som satt ute. Frokosten var helt krise. En tallerken til hver med en bit dryppende fet røkt laks, en skive svett salami, en skive svett ost, en skive skinke og 3 biter agurk og en skive tomat. Brødet var så tørt at jeg mistenker at det var fra minst dagen før, langt fra ferskt og smakte ikke godt. Eggene var kokt så lenge at de var grønne rundt plommen. Bacon fantes ikke. Ingen syltetøy. Croissantene var seige. Corona er ingen unnskyldning for å servere en bedriten frokost!
Sure folk i resepsjonen, mer opptatt av å prate med hverandre enn å serve gjestene. Et smil skader ikke.
Det eneste som minner om Scandic på dette hotellet er skiltet på veggen. Så lenge det står Lofoten på veggen ser de sitt snitt til å melke turistene for det de er verdt. 2500 kr natten var dette ikke verdt! Har visse forventninger til Scandic, men her innfridde de ikke på noen punkter. Her burde hele Scandic-kjeden skamme seg! Har aldri opplevd verre på et hotell noen gang. Hit kommer vi aldri igjen. Hadde vi visst på forhånd hva vi betalte 2500 kr pr natt for, ville vi heller ligget i telt i skogen!

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Tupsilupsi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristian Talmo, General Manager på Scandic Leknes Lofoten Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2020

Hei, Tupsilupsi!

Det gås daglige runder for plukking av søppel rundt hotellet. Vi ønsker å framstå innbydende for våre gjester. Våre renholdere har gode rutiner for renhold, og disse er skjerpet med tanke på Covid. Vi har dessverre ikke A/C, men vi har vifter tilgjengelig i resepsjonen. Jeg skal se på om dette bør informeres tydeligere i resepsjonen eller på rommene. Når det gjelder frokosten, har denne vært gjennom mange endringer siden mars. Vi har hele tiden forsøkt å følge Scandics maler for frokosten, og det har kun vært avvik når det har vært utsolgte produkter. Jeg vet at leverandørene hadde problemer med å levere syltetøy i enkeltforpakninger i sommer, noe som kan forklare at dette manglet. Vi la opp nye påleggstallerkner hver dag, og brødet skal være dagferskt. Det var ingen begrensninger på frokosten, og alle som spurte fikk mer av alt dersom de ønsket det. Når det gjelder eggene, har nok desverre kjøkkenet kokt de for lenge. Dette er en feil som ikke skal skje, da både opplæring og skriftlige innstrukser forteller hvor lenge de skal koke.
På vegne av alle oss på Scandic Leknes Lofoten beklager på det sterkeste. Hver dag går våre flotte ansatte på jobb for å gjøre sitt beste for gjestene, men her har det sviktet.


Vennlig hilsen

Kristian Talmo
GM
Scandic Leknes Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Hotellet skiller seg ut og følger ikke standarden som Scandic har ellers i landet. Det er vegg-til-vegg tepper på rommene og som følge av dette er det mye støv på rommene. Vi banket en hodepute og rommet ble fylt av støv. Frokosten var dårlig med lite utvalg - ingen syltetøy, ingen laktosefrie produkter, ingen pølser eller bacon, ingen laks. Speilegg var seige da disse ble stekt i ovn.

En veldig trivelig resepsjonist gjør at totalen ikke ser veldig dårlig ut.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, EliasE57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristian Talmo, General Manager på Scandic Leknes Lofoten Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2020

Hei, Elias!
Først av alt vil jeg takke deg for å gi oss dine tilbakemeldinger.
Vi har fulgt Scandics standarder for frokost gjennom pandemien, men vi har hatt noen utfordringer med utsolgte produkter. Vi er helt klare over at smittevern har gått ut over utvalg og kvalitet i vår og sommer. Vi gleder oss veldig til å kunne tilby en optimal frokost igjen på andre siden av Covid-19.

Vennlig hilsen

Kristian Talmo
GM
Scandic Leknes Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser