Rolf A H
Fredrikstad, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 1. okt. 2020
Dato for oppholdet: september 2020
Kristian Talmo, General ManagerScandic Leknes Lofoten Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. nov. 2020
Hei, Rolf!

Først av alt vil jeg takke deg for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.
Jeg er forferdelig lei meg for at din opplevelse ikke var slik vi ønsker.
Vi har et mål om at alle våre gjester skal få en fin opplevelse, men her kan det se ut som kjøkkenet har sviktet.
Normalt får vi mange gode tilbakemeldinger på maten, så her har noen gjort en for dårlig jobb.
Tilbakemeldingen vil bli videreformidlet til kjøkkensjefen.

Mortsund from the plane
    9.2 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
    Se flere hoteller i Leknes
    1924 av 263 anmeldelser
    Anmeldt 13. september 2020

Opplevde rommet for 3 personer som veldig trangt, vi var klar over at det kom til å bli trangt om plassen, men ikke så trangt at vi nesten ikke hadde plass til bagasje og bevege oss fritt rundt. Personale i resepsjon virket å være noe slappe på service, mens personale i restaurant var hyggelige og ga god service.

Dato for oppholdet: september 2020
    2  Takk, Nicoline S
    Kristian Talmo, General Manager på Scandic Leknes Lofoten Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2020

Kjære nehaoo!

Takk for din tilbakemelding. Våre trippelrom har en dobbelseng og en sovesofa. Jeg kan forstå at det kan bli litt trangt dersom man har mye bagasje eller skal bo over tid. Dersom du skal til Lofoten ved en senere anledning, vil jeg anbefale våre juniorsuiter. Disse har et eget soverom. Litt usikker hva du sikter til med slapp service, men gjesten skal alltid være i fokus for oss. Dersom du opplevde noe annet, beklager jeg veldig.

Anmeldt 1. september 2020

Trivelige folk som tok i mot og sto for frokost mm. Enkle, men rene og greie rom. Rolig. Gode senger og sengetøy. Men et lite hjertesukk til dette og andre overnattingssteder i Lofoten: For oss som kjører elbil (og blir flere og flere) synes det veldig rart at dere ikke lokker til dere flere kunder ved å sette opp en rekke med enkle garasjeladere for elbil, når dere dessuten har god plass til det, slik som her. Dere ville vært et opplagt førstevalg. Nå fikk jeg likevel på en hyggelig måte ladet opp bilen en god del med reserveladeren, men det kunne vært mye bedre. Turistnæring i Lofoten: Skjerpings.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Takk, pal385

Hei, pal385!

Først av alt vil jeg si at det var veldig hyggelig å høre at dere hadde et fint opphold hos oss.
    Sommeren i år med en overvekt av norske reisende, har vist oss viktigheten av fasiliteter for elbiler.
    Vi jobber med at dette skal være på plass til neste sommer.

Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt familierom. Fikk et rom som var så lite at vi kunne glemme å ta inn baggasjen vår. Det var varmt ute, og ingen air-condition på rommene. For å i det hele tatt få sove måtte vi sove med vinduet på vidt gap hele natten. Rommet lå på gateplan, så det føltes ikke veldig trygt. Det var også ganske lytt mellom rommene og heller ikke overdrevet rent. Frokosten var kjip, med dårlig utvask og elendig koronahåndtering. Det var trangt og den ene stakkaren som jobbet der slet med å rekke å ta unna bordene når folk var ferdige. Han sprang nesten bena av seg, så her er det tydelig at hotellet rett og slett ikke var bemannet for situasjonen. Det som redder det fra totalslakt er at betjeningen i resepsjonen var skikkelig hyggelige. De gjorde nok så godt de kunne for at vi skulle trives. Anbefaler likevel å styre unna.

2  Takk, verdsvandraren

Hei, verdsvandraren!

Jeg beklager på det sterkeste at din oppevelse hos oss ikke var på det nivået vi forventer av oss selv. Familierommene våre har en dobbeltseng og en sovesofa. Det fungerer helt fint med små barn, men jeg forstår at det kan være litt trangt dersom man har større barn. Vi har juniorsuiter hvor det er bedre plass som jeg vil anbefale.
    Vi har et sentralt ventilasjonsanlegg, men dessverre ikke A/C. Vi skal bygge ut hotellet om 1-2 år, og jeg vil ta med tilbakemeldingen vedrørende temperatur i planleggingen. Når det gjelder frokosten, har det vært utfordrende i år med tanke på Covid 19. Vi har hele tiden fulgt Scandics standard for innhold på buffeten, og der synes jeg vi stort sett har vært flinke. Vi hadde både en frokostkokk og en servitør på jobb under hele sommeren. Vi har dessverre litt liten kapasitet i frokostsalen, så det har til tider vært litt ventetid på bord. Vi innførte tidlig et system hvor gjestene skulle vente ved inngangen fram til betjeningen fikk ryddet og klargjort et bord. Det har vært noen utfordringer med at gjestene bare har gått inn og tatt bord som ikke er klare. Etter hvert innførte vi et system med forhåndsbooking av bord til frokost, og maks antall pr time. Etter vi innførte dette har det blitt mye mindre venting for gjestene.
    På vegne av hele gjengen på Scandic Leknes beklager jeg din uheldige opplevelse, og håper du vil gi oss en ny sjangse ved en senere anledning.

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde der ved to anledninger under Lofoten-ferien, og var veldig fornøyd begge gangene. Veldig sentral beliggenhet, rene og bra rom (prisen tatt i betraktning). Gratis kaffe og te i resepsjonen, og hyggelig betjening. Stort pluss at vi fikk lov til å lade bilen!

Takk, annebD9641GC

Hei, annebD9641GC!

Vi er så glade for at dere hadde et fint opphold hos oss.

Kristian Talmo
    GM
    Scandic Leknes Lofoten

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Ankom litt utpå kvelden da vi kom med hurtigruten. Greit nok, hadde gitt beskjed om sen ankomst. Da jeg spurte etter muligheten om å ta et glass øl, ble vi henvist til en Italiensk restaurant. Etter å ha lett etter denne gikk vi tilbake, og fikk "lov" å sitte ned. For som serveringsdame sa" Huff, da må jeg sprite av et bord igjen da jo"!

2  Takk, mikkelbo

Hei, Mikkel!

Vi hadde utfordringer med kapasiteten i restauranten i sommer. Vi måtte ta ut en del bord pga avstandsreglene, og det var stort sett fullt hotell med 3-4 personer på mange rom. Når det gjelder måten å kommunisere på, er ikke dette greit. Vi skal på en vennlig og rolig måte forklare situasjonen, og aldri uttale oss på den måten som ble gjort her. Dette beklager jeg på det sterkeste.

Kristian Talmo
    GM