Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Haakon H
Kristiansand, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 2. juni 2023
Dato for oppholdet: mai 2023
Reisetype: Reiste som et par
3,0 av 5 boblerVerdi
3,0 av 5 boblerRom
3,0 av 5 boblerSted
3,0 av 5 boblerRenslighet
2,0 av 5 boblerService
3,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Mahdollisuus käydä meressä uimassa sekä upeassa näköala saunassa
  • eDreams
  • Priceline
  • Agoda.com
4.2 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
  • Agoda.com
4.2 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Agoda.com
6.0 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
Mortsund from the plane
  • Priceline
  • Agoda.com
  • Vio.com
7.0 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
Gratis parkering
Restaurant
    19.4 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    • Priceline
    • Agoda.com
    925.4 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
    • Priceline
    • Agoda.com
    4.2 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
    kr 2 152
    kr 2 027
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Scandic Hotels
      kr 2 080
    0.0 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Turområde
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 790
    • Hotels.com
    8.4 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
    Gratis parkering
    • Expedia.com
    • ZenHotels.com
      kr 2 870
    • Hotels.com
    8.6 km fra Scandic Leknes Lofoten Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Leknes
    Anmeldelser (259)
    Filtrer anmeldelser
    259 resultater
    Vurdering fra reisende
    46
    90
    91
    22
    10
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    46
    90
    91
    22
    10
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    38 av 259 anmeldelser
    Anmeldt 22. februar 2023

    Du føler deg velkommen på hotellet, rask registrering og meget vennlig mottak
    Rommet godt utstyrt med kaffe og te mulighet, rent og ryddig
    Meget reint spesielt på badet , fin opplevelse
    Men det beste er frokosten , den kan man se frem til 😁

    Dato for oppholdet: februar 2023
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Takk, bjkb2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 14. oktober 2022

    Har vært uten tv signaler siden sist jeg var der og det var i juni. Får ikke noen informasjon når det blir utbedret. Internettet er dårlig sånn at det er vanskelig å se tv via nettet. Trenger ett nytt alternativ på leknes

    Dato for oppholdet: oktober 2022
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Takk, tojo6
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 29. september 2022

    Dato for oppholdet: september 2022
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 7. august 2022

    Lokalisert midt i Lofoten er dette et godt utgangspunkt for å utforske regionen. Til Lofoten å være er ikke Leknes det mest spennende stedet, men med bil er det kort (relativt sett) i alle retninger.

    Hotellet er ikke beste standard, men helt ok. TV var ikke fungerende når vi var der, tydeligvis et problem som hadde vedvart en stund. Badet er lite og det er ikke riktig helling i dusjen, så vannet samlet seg opp. Hyggelig betjening og ok frokost.

    Savnet mulighet for å lade elbil på hotellet. Med tanke på at prisnivået er omtrent som andre hotell er verdi litt lav.

    Dato for oppholdet: august 2022
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    1  Takk, frodes761
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 1. august 2022

    - Stort rom, Gode Senger. Flott Bad. God Frokost, og trivelig lobby/ spiseområde. Parkeringsplass. Kort til sentrum. Hjelpsomt Personale. Trivelig uteområde. Hotellet hadde flotte naturbilder på rom og rundt i gangene.

    - Skulle hatt kjøleskap på rommet. Aircondition. TV kanaler virket ikke, det blir kjedelig i lengda hvis man er flere dager, og ikke har PC. Parkering fyltes fort opp.

    Romtips: Velg rom i2. etg, slik at en kan ha vinduet oppe pga. ingen Aircondition
    Dato for oppholdet: juli 2022
      • Sted
      • Renslighet
      • Service
    Takk, MisterRAJ
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser