Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig sted, og god mat”
Anmeldelse av Huset Kaffebar

Huset Kaffebar
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Leknes
Beskrivelse: Du finner oss i det oransje bygget i Alf Lie gården, midt i Leknes. Idrettsgata 1. Åpningstider: Mandag til Fredag 08.00- 16.00 Lørdag 10.00- 16.00 Søndag 11.00- 18.00 Leknes koseligste kaffebar. Møtested for kaffetørste Lofotinger. Fersk kaffe, deilig sjokolade og søte fristelser.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Du finner oss i det oransje bygget i Alf Lie gården, midt i Leknes. Idrettsgata 1. Åpningstider: Mandag til Fredag 08.00- 16.00 Lørdag 10.00- 16.00 Søndag 11.00- 18.00 Leknes koseligste kaffebar. Møtested for kaffetørste Lofotinger. Fersk kaffe, deilig sjokolade og søte fristelser.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted, og god mat og drikke!
Betjeningen og lokasjoner var også fortreffelig.
Spiste lunsj her, og fikk mye godt.
Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (89)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 89 anmeldelser

Anmeldt 14. april 2020

En herlig- og positiv morgenopplevelse da vi inntok morgenkaffen og nystekt kanelbolle i det fantastisk koselige bakeri/kaffehuset i Leknes/Lofoten. Må oppleves! d:o)

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Det er åpent tidlig så perfekt plass for en kopp kaffe før jobb, eller en frokost! Fin beliggenhet og ikke for dyre priser

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, idaleon1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mai 2019 via mobile enheter

Denne kafeen har lofotens beste kaffe og et godt utvalg av rundstykker og kaker, utrolig hyggelig personal og god atmosfære!
Min yndlings kaffe plass enten man er alene, med venner eller med familie

Dato for besøk: april 2019
Takk, Michelle N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig besøk på Huset kaffebar hvor vi satt ute i hagen.
Godt utvalg av smørbrød, kaker, kalde og varme drikker.
Trivelig betjening og hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: august 2018
Takk, kimkraakstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Huset Kaffebar, så også på

 
Reine, Moskenes kommune
Leknes, Vestvågøy
 

Har du vært i Huset Kaffebar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din