Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Haukland Beach på
fra USD 258,36
Mer informasjon
fra USD 158,46
Mer informasjon
fra USD 2 140,11
Mer informasjon
Anmeldelser (357)
Filtrer anmeldelser
357 resultater
Vurdering fra reisende
259
78
19
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
259
78
19
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 357 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Det er virkelig verdt et besøk her. Nydelig strand og fantastiske omgivelser. Muligheter for å kjøpe drikke m.m fra kiosken.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Kristine R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Her var det virkelig fint. Vi fikk en fin kjøretur forbi, for vi hadde nemlig hørt at turen gjennom tunellen til Uttakleiv ville gi oss noe mer, og det gjorde det. Men dette var en fin strand altså.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Denne stranda er veldig fin. Mange besøkende, både på gjennomreise og for camping med telt. Fikk oppleve denne stranda i nydelig sol. Verdt å ta turen innom, selv om vannet er for de som liker skikkelig avkjøling

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, askoft
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2020 via mobile enheter

Stranda er veldig vakker, med kritthvite strender og turkis vann! Man hører bjellesauene i fjellene og ser fugler fly over, og det hele er veldig idyllisk. Telting er mulig. På en gråværsdag er utsikten litt begrensa, men fortsatt fin.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Helga_vonS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019 via mobile enheter

Denne stranden måtte jeg bare se, og jeg er ikke skuffet for å si det sånn! Nydelig strand, turkist hav og flott utsikt! Det er gode muligheter for parkering (gratis og betalt) like ved stranden også.
Ganske kaldt vann, men måtte ta en dukkert likevel -for å ha gjort det
Det var også fint å gå oppover fjellsiden og i starten var det fin vei og mulig å trille barnevogn et stykke.
Kommer definitivt til å dra hit igjen❤️

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, malinoo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser