Dette er stranda som de innfødte drar til! Omkranset av høye fjell, og med god plass på den langstrakte stranda, frister selv kaldt vann til et bad. Må besøkes!!!
Fantastisk plass. Nydelig strand og natur. Det finnes en liten kafe her og det er toaletter. Vi bestemte oss for å overnatte med telt her. Desverre ble kvelden og natta odelagte av noen" sjarmerende " 10 -15 ungdommer fra Sør Norge som festet og spilte høy musikk hele natta. De var dritings og snublet inn i teltene til de andre gjestene . Flere prøvde å få disse til å dempe seg, men uten resultat. Halv seks var festen over , da tidevannet druknet høytaleranlegget :) På morgenene lå det søppel, ølbokser og knuste flasker flere steder. Synd at noen så få skal få ødelegge opplevelsen for så mange som hadde med teltet den kvelden natt på en så fantastisk plass
Det er virkelig verdt et besøk her. Nydelig strand og fantastiske omgivelser. Muligheter for å kjøpe drikke m.m fra kiosken.
Her var det virkelig fint. Vi fikk en fin kjøretur forbi, for vi hadde nemlig hørt at turen gjennom tunellen til Uttakleiv ville gi oss noe mer, og det gjorde det. Men dette var en fin strand altså.
Denne stranda er veldig fin. Mange besøkende, både på gjennomreise og for camping med telt. Fikk oppleve denne stranda i nydelig sol. Verdt å ta turen innom, selv om vannet er for de som liker skikkelig avkjøling
Stranda er veldig vakker, med kritthvite strender og turkis vann! Man hører bjellesauene i fjellene og ser fugler fly over, og det hele er veldig idyllisk. Telting er mulig. På en gråværsdag er utsikten litt begrensa, men fortsatt fin.