Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Haukland Beach på
fra USD 254,59
Mer informasjon
fra USD 156,15
Mer informasjon
fra USD 2 149,70
Mer informasjon
Anmeldelser (354)
Filtrer anmeldelser
354 resultater
Vurdering fra reisende
257
77
19
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
257
77
19
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 354 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Helt nydelig plass og gøy å fotografere, nesten umulig å ikke få et syden strand bilde;) sandvolleyball baner og surfing med sup. Kaldt i vannet selv på varme dager. Anbefales virkelig å dra hit, er nok lurt å dra tidlig på dag for å få parkering og slippe køer. Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Helene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig flott sted, med mange muligheter for både camping og surfing på de flotte strendene!
Med fjellene i bakgrunnen er dette bare magisk!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Som i filmen the Beach - bortsett fra noe kaldere vann... Et obligatorisk stoppested når du er i Lofoten. Jeg badet, det var kaldt (10-12C), langt under min komfortsone, men det var verdt det.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Discover726743
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Dette er stranda som de innfødte drar til! Omkranset av høye fjell, og med god plass på den langstrakte stranda, frister selv kaldt vann til et bad. Må besøkes!!!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 30wencheh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Fantastisk plass. Nydelig strand og natur. Det finnes en liten kafe her og det er toaletter. Vi bestemte oss for å overnatte med telt her. Desverre ble kvelden og natta odelagte av noen" sjarmerende " 10 -15 ungdommer fra Sør Norge som festet og spilte høy musikk hele natta. De var dritings og snublet inn i teltene til de andre gjestene . Flere prøvde å få disse til å dempe seg, men uten resultat. Halv seks var festen over , da tidevannet druknet høytaleranlegget :) På morgenene lå det søppel, ølbokser og knuste flasker flere steder. Synd at noen så få skal få ødelegge opplevelsen for så mange som hadde med teltet den kvelden natt på en så fantastisk plass

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 910anneliseb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser