Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
2-dagers sommer sightseeing og fotografering i Lofoten
1

Bestill på forhånd
fra
USD 225,48
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Haukland Beach på
fra USD 225,48
Mer informasjon
fra USD 242,84
Mer informasjon
fra USD 1 904,02
Mer informasjon
fra USD 139,50
Mer informasjon
Anmeldelser (362)
Filtrer anmeldelser
362 resultater
Vurdering fra reisende
263
79
19
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
263
79
19
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 362 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Magisk strand i havgapet, var heldige med 25 grader og vindstille, seff kaldt i vannet men stranda var som på hawaii. Litt parkeringsutfordringer så ta første ledige spot.1 time og et kvarter på svolvær, verdt besøket

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, christianhayopsahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2020

Hauklandstranden er blant den fineste stranden i Lofoten.
Problemer med parkeringmed bobil da mange gikk opp på Mannen herfra.
Fikk tatt en tur på stranden oh tatt noen bilder.
Gresset over stranden var full av folk,

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, BjR1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Parkerte bilen og gikk gamle veien over til Uttakleiven over fjellet. Tilbake gikk vi gamle bilveien på utsiden av fjellet. Turen var totalt på ca. 7 km og tok 2 timer. Dette kan absolutt anbefales for alle uavhengig av alder og form.

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, staale_austrheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Verdt et besøk om du er i Lofoten. Flotte turer med utgangspunkt herfra. Hvite strender og flott natur.

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, elisabethf1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2020

En helt fantastisk strand i et magisk landskap! Det var til og med badetemperatur der da vi var der. Vi valgte heldigvis å gå på den største stranden lengst vest (ikke den som er merket med egen P-plass og telting tillat osv). Der fikk man tatt flotte bilder (uten telt og mennesker)

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, 611lillianb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser