Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk!”
Anmeldelse av Sans Og Samling

Sans Og Samling
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Leknes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat og Service. Hit går turen garantert flere ganger. Spiste 2 typer suppe med et hjemmelaget brød som var verdt turen alene. Alt var en fryd for smaken.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Ronnie J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (61)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 61 anmeldelser

Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk god suppe, nydelige kanelsnurrer og godt drikke! Atmosfæren er rolig og behagelig., og de ansatte er imøtekommende og trivelig! Verdt et besøk om man er her i Leknes

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, odaf2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Spiste lunsj her i forbindelse med jobbreise. Kyllingsuppe var fantastisk god med mye mat i. Utrolig hyggelig betjening og lokalet og interiøret er rustic og retro og en opplevelse. Anbefaler dette stedet og kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, viggoa2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Etter å ha kjørt mye denne formiddagen ankom vi Leknes for å spise lunsj. Vi valgte Sans og samling da vi der hadde mulighet til å nyte et glass vin til maten, men den gang ei. Alle de ansatte var under 18 år, og kunne dermed ikke servere alkohol. Dette var meget skuffende. Maten vi spiste var ikke dårlig, men toasten jeg fikk var nesten uten ost, og litt tørr.
Lokalene var veldig koselig, og de ansatte var hyggelig.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, 931s_lvir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

Vi spiste kyllingsuppe med hjemmelaget grovt brød til. Man hadde gratis påfyll. Var veldig god. Gamle tallerkener i forskjellige mønstre gjorde det veldig sjarmerende. Mange gamle artige ting i rommet. Hjemmelagede kanelsnurrer til dessert.

Dato for besøk: juni 2018
3  Takk, lailar672
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sans Og Samling, så også på

 

Har du vært i Sans Og Samling? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din