Bra opplevelse sammen med venner. Vi var der ei hel helg å bodde i lavvo med leirplass. Èin guide... les mer
Fantastisk flott anlegg, supre og imøtekommende folk og en helt kanon opplevelse med stødig guide... les mer
Hadde det kjempegøy på denne turen. Ivar var en fantastisk guide. Anbefales hvis man har lyst å ha det gøy men utfordre seg littegrann
Nydelig og morsom tur nedover elva! Guiden vår Ivar leverte varene 100% og fikk oss trygt frem. Anbefales!
En utrolig fin opplevelse, passer perfekt for familier med tenåringer. Alle får utfordret seg selv. God mat, fine omgivelser og oppholdsrom. God service, vi hadde booket hytte men fikk rom pga dobbelbooking, da fikk vi rabatt i prisen. Det eneste vi synes var litt negativt var at når det er dagstur blir pausen til lunsj litt for lang. Man en bløt og blir kald mens man spiser. Hadde vært bedre med en kjappere lunsj som feks baguette e.l. Vi kommer igjen!!
Selve rafting og guider er ok og fin opplevelse, men da jeg var ute og rafta så har personalet i campen klipt gress og ene glassruta på bilen min ble dessverre knust av steinsprut fra gressklippern. Jeg har sagt ifra og eneste jeg fikk hjelp med var å få låne teipen. De svarer ikke på mailer. Jeg ønsker erstatning for skaden og da er det stille fra sjoa rafting. Virker useriøs. Velger heller et annet firma neste gang jeg skal rafte!
Vi bodde i lavvo i to netter og deltok på rafting, juving og brupendling. Alt var prikkfritt gjennomført og vi hadde ei super familiehelg.
Vi vart også positivt overraska over kor fint området var ellers; med sitteplassar ved elva, bar/stue, lånekjøkken, garderobar og matservering. Utruleg flott plass, både for overnatting eller om du vil delta på aktivitetar.
Spenning, fart og glede i vakker natur. Flinke guider ga hele familien en tur med skrekkblandet fryd og mestring. Dette kommer vi til å gjøre igjen!