Supre folk veier opp for litt slitt lokale.

Eventyrlig, morsom og utrolig spennende dag på elva med gode venner, og et fantastisk team fra Sjoa... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Mari M
Oslo, Norge
Jentegjeng på fire stk storkoste seg!

Veldig fin tur med perfekt lengde! Været var perfekt og vi fikk prøvd oss på store bølger. Jimbo... les mer

Anmeldt 3 uker siden
martinefw

Anmeldt 6. juli 2023 via mobile enheter

Flott opplevelse med Jim som guide på dagstur med rafting. Overnattet på rom, bestilte middag samme kveld som vi kom. Nydelig middag, enkel frokost og god lunsj.
Pausen mellom økt 1 og 2 var litt lang mtp at man ble kald, men ellers helt supert opplegg. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, Ssmolteberg
Anmeldt 20. august 2022 via mobile enheter

Veldig gøy. Anbefaler full dag med to turer for å bytte plass i båten. Kjempe bra guider, og Pedro i vår båt lagde kjempe stemning!

Takk, StianKG
Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

Hadde det kjempegøy på denne turen. Ivar var en fantastisk guide. Anbefales hvis man har lyst å ha det gøy men utfordre seg littegrann

Takk, 250kylec
Anmeldt 13. august 2022

Nydelig og morsom tur nedover elva! Guiden vår Ivar leverte varene 100% og fikk oss trygt frem. Anbefales!

Takk, Jonnethm
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

En utrolig fin opplevelse, passer perfekt for familier med tenåringer. Alle får utfordret seg selv. God mat, fine omgivelser og oppholdsrom. God service, vi hadde booket hytte men fikk rom pga dobbelbooking, da fikk vi rabatt i prisen. Det eneste vi synes var litt negativt var at når det er dagstur blir pausen til lunsj litt for lang. Man en bløt og blir kald mens man spiser. Hadde vært bedre med en kjappere lunsj som feks baguette e.l. Vi kommer igjen!!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, 607theresem