Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (152)
Filtrer anmeldelser
152 resultater
Vurdering fra reisende
130
19
3
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
130
19
3
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 152 anmeldelser
Anmeldt 18. september 2017

Veldig hyggelig plass med kort vei til fint turterreng. Rommet var pent innredet og med et delikat bad. Maten ble servert i hyggelig lokaler i en gammel ombygd fjøs, frokosten var meget god, men middagen var helt ypperlig og med meget gode viner til.

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Cosmopolitan524987
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2017

Booket oss inn for en natt i sommer, og hadde en fantastisk opplevelse. Veldig positiv velkomst. Godt forklart rundt servering, rom, med mer. Vi fikk et stort, nyoppusset rom i et gammelt stabbur. Gourmet middag på kvelden med tilhørende vinpakke, servert med sjarm.
Også stort pluss for lademulighet til oss med elbil :-)
Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Petter D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2017

Vi hadde bestilt overnatting med 5-retters gourmetmiddag og vinpakke. Meget hyggelig mottakelse ved ankomst. Rommet var trivelig, gammeldags og komfortabelt. Middagen var utsøkt med gode vinvalg til, samt øl der det er best (spekemat). Vertskapet var uformelt og hyggelig, servicen var meget god. Etter en god søvn i en god seng avsluttet vi oppholdet med en deilig norsk frokost med nydelig hjemmelaget brød, samt shopping i gårdsbutikken. Oppholdet kostet en del, men meget god verdi for pengene. Anbefales!!

Romtips: Alle rom er unike. Vi hadde det rosa rommet. Trivelig rom med god utsikt mot Sjoa. God størrelse for to personer.
Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Torgeir V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2017

Besøkte Nordre Ekre Gardshotell I sommer, vi har også bodd der en natt sommeren 2014. Første gangen bodde vi på det Grønne rommet, det var imponerende. Denne gangen på Båsene som vi ikke syntes hadde lignende standard og sjarm. Maten var grei men heller ikke topp, men dette har også sammenheng med av vi var veldig sultne etter en lang dag i bilen. Rettene var flott pyntet men maten sto ikke helt i stil. Vi nevnte før middag at vi hadde en liten datter som skulle spise sammen med oss. Da vi kom til bordet var det dekket opp en flott plass til henne, dette var en hyggelig detalj.
I det hele syntes vi at det var litt for dyrt ifht hva vi fikk tilbake, men du verden for en hyggelig plass.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, AlfMO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2017

Fantastisk gårdhotell! Lett å finne like ved hovedveien gjennom Sjoa-dalen uten at trafikken forstyrret. Gamle, flotte tømmerhus. Nydelig rom med himmelseng, varme farger, stilmøbler, gamle familiebilder, topp moderne bad. Eneste savn måtte evt. være at akkurat vårt rom manglet en typisk "godstol" på rommet, med vekt på komfort mer enn utseende / stil. Men det kunne vi få bare ved å gå til fellesrommet på stabburet. Middagen er en gourmetopplevelse, med nydelig mat og ditto utvalgte viner, og restauranten er heldigvis åpen for alle, ikke bare dem som overnatter (men må forhåndsbestilles). Veldig god frokost, naturlig nok uten et overdådig antall utvalg ettersom dette er et lite sted med bare 7 rom og få gjester. Veldig hyggelig betjening, som presenterte mat og viner og sørget for at vi hadde det bra på alle måter. Alt i alt et fantastisk sted!!!

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ellen S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser