Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
ZenHotels.com
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (150)
Filtrer anmeldelser
150 resultater
Vurdering fra reisende
129
18
3
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
129
18
3
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 150 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Vi fikk et nydelig gourmetmåltid med nøye utvalgt vinpakke. Overnattet på "Loftet", et stabbur fra 1600-tallet som er gjort om til et behagelig og moderne hotellrom, men uten å miste sjarmen! Veldig hyggelig vertskap! Anbefales!!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 641benedicteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2018

Vi var bare innom for én natt, bodde i Fjøset og koste oss glugg! Stedet er nydelig, men det var ingen steder å gå, så å være der i dagesvis er nok litt kjedelig. Én natt er helt magisk, da kan man sitte på tunet og drikke te og kjenne roen, eller gå ned til elva og se på raftere (tror det er det eneste stedet å gå). Veldig hyggelig betjening og koselig sted, men MATEN! Den var like god som på de aller aller beste restaurantene! Helt fantastisk! Vi kommer alltid til å reise innom når vi er på de kanter!

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, June W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
oyvind-johansen, General Manager på Nordre Ekre Gardshotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Spesielt hyggelig at maten falt i smak. Om dere blir flere dager neste gang kan vi anbefale fotturer i fjellet i Heidal, i Rondane eller Jotunheimen. Det er også kort vei til Lillehammer, Lom og Geiranger, så dagsturer med bil kan anbefales! Velkommen igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018

Dette er en gård fra 1600-tallet, men de har klart å beholde miljøet selv om det er installert bad i alle rom. Badeprodukter topp, badekåpe og tøfler. Vi hadde himmelseng med nydelig sengetøy. Maten var topp. Stedet for alle som ikke må ha det minimalistisk og kaldt med krom og hvitmaling.

Romtips: Rommene er i svært gamle hus med smale trapper, men topp standard på senger/sengetøy og utstyr på badet.
Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, lisen456
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

For et flott sted! Vakker beliggenhet, koselig tun med tradisjonelle gårdshus. Vi bodde i det rosa rommet, veldig koselig! 3 retters middag med lokale råvarer. Tilogmed den italienske rødvinen var lokalt importert Fantastisk god mat og smilende betjening. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, mariannem994
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2018 via mobile enheter

Å bo på Nordre Ekre Gardshotell er en opplevelse. Gamle tømmerbygninger, fredelige, grønne omgivelser, rom i gammel stil (og med hommelseng!), men med alle moderne bekvemmeligheter. Nydelig 3-retters middag (rabarbrasuppen med hjemmelaget hvit sjokoladeis var himmelsk!) og hyggelig vertskap og betjening. Frokosten var også god. Jeg savnet røkelaks og spekeskinke/fenalår, men har forståelse for at utvalget ikke kan være veldig stort når man har så få rom. Det var uansett nok å ta av, og surdeigsbrødet (hjemmebakt, selvfølgelig) var så godt at vi nesten spiste oss mette på det under middagen! Vi likte oss veldig godt på Nordre Ekre Gardshotell og kommer svært gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, TrinaOslo_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser