Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (158)
Filtrer anmeldelser
158 resultater
Vurdering fra reisende
135
20
3
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
135
20
3
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 158 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Vi sov over 1 natt i «Det rosa» rommet, utrolig koselig. Dette var en fantastisk plass, fin seter med flere rom, stabbur og låve samlet på et fint tun.

Bruset fra Sjoa gjorde vel så vi sov ekstra godt.

Vi spiste 4 retters middag med tilhørende vinpakke, og smakene var det beste på hele turen vår. Frokosten også upåklagelig.

Anbefales virkelig! Hit vil vi tilbake!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, HegeNilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Familie på 5 overnattet i Stabburet 06.07 og hadde en utmerket middag samme kveld. Fin opplevelse, gode senger, meget god mat og et gjestfritt vertskap. Fikk også anledning til å smøre matpakker dagen etter som var praktisk og fint. Fine omgivelser.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, geirbjarneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. mai 2021

Nok en overnatting på dette flotte stedet! Vi ankom til en nydelig 3-retters middag, og overnattet i "Båsene". Dette er et praktfullt sted med historisk sus, topp service, hyggelig vertinne og utsøkt mat. Anbefales varmt!

Romtips: Her er alle rom unike.
Dato for oppholdet: mai 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, nythun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. mai 2021 via mobile enheter

Veldig trivelig på Nordre Ekre. Rommene er fine i gammel gardsstil. Flotte og velholdte bygg i naturskjønne omgivelser.

God tre-retter og helt greit utvalg av drikke.
Frokosten var også bra, med ihvertfall alt det grunnleggende man kan trenge.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Goodgiro99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Familie på 4 med voksne barn hadde flott opphold i vakre omgivelser. Deilige senger og stort bad. Bodde på det gule rommet i kårstua - et vakkert rom. Prosecco i solen ute i hagen før nydelig middag. Deilig frokost neste dag. Veldig hyggelig personale

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, annebergeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser