Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (113)
Filtrer anmeldelser
113 resultater
Vurdering fra reisende
89
22
1
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
89
22
1
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 113 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Vi var 5 damer som lå her i tre netter, og gikk fotturer i fjellet. Hotell med gammel, god atmosfære. Interiør fra en forgangen tid med historie og sjarme, som å bo i et museum. Rommene og badet var lite, men med herlig utsikt utover vannet, smale, men gode senger. Rikholdig frokost, og middagen var som å bli servert på de beste gourmetrestauranter med tilpasset vin til rettene. Personalet var oppmerksomme og SÅ sine gjester, imøtekommende og hyggelig. Dagene var solrike og vi fikk noen hyggelige dager innover fjellheimen med glitrende vann, godt oppmerket stier og et naturskjønt stykke Norge. Et hotell i særklasse vi kan varmt anbefale.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, A2S6E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Et Meget hyggelig vertsskap ønsker deg velkommen til en «tilbake til fortiden» opplevelse. En flott tømmerbygning, lekkert dekorert med mye gammelt,godt bevart inventar i form av bord, stoler, kommoder, ovner/kaminer, speil +++ Det knirker koselig i gulv og trapper. Maten som serveres er utsøkt med tilpasset god drikke! Og kaffen er god. Frokost med alt du trenger. Veldig godt brød. Kokken lager eggerøre eller omelett til deg på bestilling. Rommene er enkle, men veldig flotte. Gode senger. Ingen TV, og det er helt fint. På dette hotellet skal du stresse ned og nyte det antikke, flott natur, god mat og drikke og god service. Blir du skuffet her må du bestille deg rom på et listefritt spahotell med store vinduer og skinnenede marmor i resepsjonen og aller helst med en egen butler som klør deg bak når behovet melder seg ;-) Takk for oss! Vi kommer garantert tilbake når stresset melder seg.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AndreasJL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Meget trivelig gammelt hotel og betjening som var service instilt! Maten var utsøkt! Ypperlig beliggenhet, i stille og fredelig natur! At rommene ikke har tv var ikke noe savn og føltes naturlig. Kan anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tor B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Vi bodde på Tuddal høyfjellshotell i 3 netter på ett oppgradert rom og et standard rom. Rommenes planløsning er lik, men standardrommet ligger på loftet med skråtak og oppleves slik som mye mindre. Rommene er små og badene like så. Dog var sengene gode og renholdet godt. Vi hadde fin utsikt ned mot sjøen som ligger ned for hotellet. På grunn av Covid-19 ble frokosten servert ut fra bestilling tatt kvelden i forveien. Dette fungerte heller dårlig, da vi ikke fikk det vi bestilte - men det var ikke annet problem enn at det tok litt tid og maten var variert og svært god. Vi spiste middag i hotellets restaurant 2 kvelder og i deres andre konsept "Gildehallen" en kveld. Sistnevnte er en enklere restaurant / kafe hvor de serverer enkeltretter og drikke. Vi spiste der en god tallerkenrett med sjøaure med godt tilbehør. Middagen i hotellets restaurant er 4 retter og alt var smakfullt og godt, til og med hadde de vinpakke med godt utvalgte og fornuftige viner. Hotellet i seg selv er overlesset med antikviteter og snurrepiperier fra området - dette hadde nok vært enda mer imponerende om det ikke var for mye, men velvalgte ting som stod frem. Dette ville nok gjort det lettere å holde støvtørken på disse tingene. Alt i alt var vi svært fornøyde og kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Henrik Richter H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Vakkert hotell med en helt spesiell atmosfære. Det ligger nydelig til, uten kjas og mas, midt i perfekt natur og flotte turområder over alt. Om du vil ha fart og spenning drar du ikke hit - hit reiser du for stillheten og roen, naturen og hvile. Deilig bakeri på tunet der man også kan få handle med noen godsaker hjem, og eget bryggeri ga spennende øl til lunsjen som vi spiste i bygget ved siden av hotellet. Halvpensjon gir en satt 4 retters middag, og en god frokost. Middagen var et kapittel for seg. Vi har reist mye, og spist på fantastiske restauranter, og dette var i toppklassen. Det hjemmebakte brødet og flatbrødet, det nydelige lokale smøret og alt annet som servert var nydelig og ypperlig. Anbefaler vinpakke, med overraskende og spennende valg. Frokosten var pga korona-situasjonen noe man krysset av for både tid til og innhold dagen før. Kjempefornuftig valg, som jeg håper de fortsetter med. Det var deilig å sitte ned og få nydelig frokost servert ved bordet. Hyggelige ansatte som gjør at du føler deg vel og velkommen, og en ny og ung mannlig servitør gjorde det lille ekstra hver kveld. Å bo i en historiebok er spennende, og hvert møbel er unikt og forskjellige. De koselige rommene er personlige og delikate, og vi sov godt i deilige senger.
Om det er ET hotell i Norge du bør få med deg, så er det dette her.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, Mona J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser