Kjetil S
Porsgrunn, Norge
Anmeldelse av Tuddal Hoyfjellshotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 6. nov. 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2023
Master bedroom with a door to the balcony
8.6 km fra Tuddal Hoyfjellshotel
Gausta View Mountain Lodge. Where Adventures Begin.
8.9 km fra Tuddal Hoyfjellshotel
  • Destinia.com
13.2 km fra Tuddal Hoyfjellshotel
Se flere hoteller i Tuddal
Anmeldt 3. september 2023

Fantastisk opplevelse på et av de vakreste hotellene jeg har sett! Maten og vinen var nydelig, og servicen og kunnskapen til de ansatte upåklagelig. Anbefaler på det varmeste videre! Tusen takk for oss

Dato for oppholdet: september 2023
Takk, iselinl2023
Anmeldt 19. august 2023 via mobile enheter

Oi, for en fantastisk opplevelse! Folka, maten og selve hotellet⭐️ 130 års fantastisk historie som blir fortalt av kunnskapsrike og dedikert familie og ansatte og gjennom en evig skattejakt rundt om på hotellet. Små avlukker, markblomster, levende lys og rød løper. Familiedrevet med et enormt engasjement for å ta vare på historien, tilføre og tilrettelegge for fremtiden, bærekraftig og lokale råvarer🏆Og så maten da! Nydelig meny som blir satt ut i fra dagens tilgjengelige råvarer. Frokost servert i akkurat passe mengder på dekketøy som er med fra hotellets begynnelse - med verdens fineste utsikt og ikke minst: den varer til alle er mette🙌🏻 Dette hotellet er en skatt✨
Jeg gleder meg til mitt neste besøk ❤️

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, eldbj_rgn
Anmeldt 7. august 2023 via mobile enheter

Alt var helt supert!

Likte spesielt godt badstuhuset (som var gratis for hotellgjester). Flott oppvarmet oppholdsrom, badstue, dusjer, og muligheter for å bade i bekken. De hadde også en liten butikk med lokalbeygget øl og snacks man kunne kjøpe med og nyte i badstuehuset.

Romtips: Om badstuhuset skal benyttes må man si ifra så det varmes opp på forhånd.
Dato for oppholdet: august 2023
Takk, kristine r
Anmeldt 5. juli 2023 via mobile enheter

Fantastisk! Utrolig. 11 ut av 10 poeng
Maten, servicen, rommet - alt oversteg våre forventninger.
Da Kamir (på Gildehallen) tryllet frem 2 espresso var det bare å strekke hendene i været.....
Bedre kan det vanskelig gjøres!
PS: Været var ikke helt på vår side, men det styres av en annen "organisasjon"...

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, 469sveing
Anmeldt 27. mars 2022 via mobile enheter

Et utrolig sjarmerende og unikt overnattingssted. En opplevelse i seg å gå rundt å se på alle gamle gjenstander og møbler som er samlet der både i fellesarealer og på rom. Deilig frokost med nydelig brød serveres fra eget baker. Fire retters middag av ypperste klasse! Hotellet ligger i et naturskjønt område med fine turmuligheter.

Dato for oppholdet: mars 2022
Takk, kristink532