Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Den gode smaken”

Tuddal Hoyfjellshotel Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Tuddal
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. september 2019

... smaken fra de fire retter vi ble servert med stil i en perfekt ramme. Et måltid balansert så fint, med val av viner, - det var en opplevelse. Den må oppleves og ikke beskrives med ord. Mitt råd - opplev!

Dato for besøk: september 2019
Takk, Morganni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 23 anmeldelser

Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat! Helt i toppsjiktet!!
Det er eget bakeri her med fantastiske bakevarer for ikke å glemme eget øl bryggeri som leverer fantastisk øl!

Dato for besøk: august 2019
Takk, kentidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Middagen var helt fantastisk! 4-retter med lokal mat. Vi bestilte med en vinpakke, som passet OK til.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 557stians
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2019 via mobile enheter

Vi spiste middag her (inkludert i halvpensjon/opphold)
Det ble servert en helt utrolig fire-retters meny med småretter mellom enkelte av rettene - meget god valuta for pengene! Gode, rene smaker lekkert anrettet og servert med en vinpakke som passet ypperlig til maten.
Ble god og mett! Det var så godt at jeg glemte å ta bilder!
Frokosten var også veldig god med særdeles godt hjemmebakt brød og hjemmelagde pålegg. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 317hilden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Middag på Tuddal høyfjellshotell er en opplevelse. Flott mat, flott anretning og gode anbefalinger for drikke. Gjestfrihet preger serveringen fra et personal som setter service i høysetet. Flott - anbefales

Dato for besøk: august 2018
Takk, helge b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Tuddal Hoyfjellshotel Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din