Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
2.8 km fra Kurhotel Skodsborg
    kr 1 519
3.5 km fra Kurhotel Skodsborg
Gratis Wi-Fi
Zleep Hotel Lyngby, Kongens Lyngby, Denmark - Exterior view
  • ZenHotels.com
    kr 1 487
9.0 km fra Kurhotel Skodsborg
Se flere hoteller i Skodsborg
Anmeldt 26. august 2016 via mobile enheter

Dette var fantastiske dager på "den danske riviera".
God service, nyrenoverte rom, frokosten var unik, for ikke snakke om den private strand/molo kun for hotellets gjester..... Var verdt hver krone og gleder meg stort til neste opphold :-)

Dato for oppholdet: august 2016
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Ole-Bjørn W
Anmeldt 28. juli 2016 via mobile enheter

Jeg har bodd her mange ganger og plassen innfrir hver gang. Utrolig hyggelig sted, flotte rom med hyggelig innredning og stilfullt og klassisk interiør. Frokosten er sunn og utrolig deilig, spesielt rødbet/ingefær juicen! Lunsj eller middag både nede i resepsjonsområdet eller oppe i restauranten kan bare anbefales på det varmeste! Maten er utrolig bra. Spa-avdelingen og treningsavdelingen kan anbefales. Bra utstyr, gode instruktører på timene og en deilig og stor Spa avdeling. Også veldig flinke Spa terapeuter. Jeg har bodd her mange ganger både i forbindelse med jobb og i privat sammenheng og jeg synes stedet er fantastisk med beliggenhet rett ved havet.

Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, solvorm
Walther G, PR-chef på Kurhotel Skodsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2016

Kære Solvor

Tak, fordi du tager dig tid til at anmelde dit spaophold på Kurhotel Skodsborg.
Det glæder os at høre, at du har haft lyst til at besøge os mange gange og været glad hver gang! Stamgæster er de bedste gæster ;-))
Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage på Kurhotel Skodsborg.

Anmeldt 4. juni 2016

Skodsborg har alt som skal til for å skape en personlig og nesten emosjonell atmosfære. Stedet har en ro og en beliggenhet som mange vil misunne. Maten har etter hvert fått et nivå som sorterer helt i øverste klasse. Selv om det i helgene kan være mange gjester, er det sjelden at en føler seg trangt boende, kun ved enkelte tidspunkter ved morgenmaten. Personalet er en pryd for stedet, meget hjelpsomme og svært høflige og oppmerksomme. Dessverre opplevde vi en bryllup som fikk lov å spille musikk i den delen av bygget som huser beboere/gjester som er der for å finne fred og ro, hvilket er et av salgsargumentene for stedet. Her må det ha sviktet fundamentalt hos de ansvarlige, dette var en skam for stedet. Vi fikk siden høre at noe slikt aldri skal skje igjen. Det holder ikke: Dette skulle ikke skjedd i det hele tatt.

Romtips: Is a wedding planned for the weekend? What about the music?
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
2  Takk, NilsMS
Walther G, Public Relations Manager på Kurhotel Skodsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2016

Kære Nils,

Tak, fordi du tager dig tid til at anmelde dit besøg på Kurhotel Skodsborg.
Det glæder os at høre, at du var glad for atmosfæren, beliggenheden, maden og serviceniveauet.
Vi beklager meget, at I blev forstyrret af musikken fra et bryllupsselskab. Som du skriver: Det burde ikke være sket; og vi har skærpet reglerne for selskaber kraftigt, så det kommer ikke til at ske igen.
Det ville glæde os at få lov til at byde dig velkommen tilbage til Kurhotel Skodsborg.

Anmeldt 18. mai 2016

Stilig hotell. Lett å bo her uten leiebil og ta toget inn til København. Fin spaavdeling, Frokosten var variert og sunn, men ikke pannekaker her. Selv om det ikke er et familiehotell legger de til rette for at du kan ha med barn, og egne tider i bassenget/spa når barna kan være med å bade.

Dato for oppholdet: april 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
1  Takk, GroMStuhaug
Claes_Pete, PR-chef på Kurhotel Skodsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mai 2016

Kære Gro,

Tak, fordi du tager dig tid til at anmelde dit spaophold på Kurhotel Skodsborg.
Det glæder os at høre, at du nød dit ophold og var glad for vores spa og vores morgenmad samt, at du nød, at vi ligger så tæt på Københavns centrum.
Det ville glæde os at få lov til at byde dig velkommen tilbage på Kurhotel Skodsborg.

Anmeldt 8. mai 2016 via mobile enheter

Vi er meget fornøyd med vårt opphold her på Skodsborg. Hyggelige, hjelpsomme og smilende ansatte, perfekt kombinasjon av trening, sunnhet og velvære. Fantastisk atmosfære i dette ærverdige hotellet fra 1898, med deilig SPA - anlegg og gode treningsfasiliteter. Bak hotellet er det flotte turmuligheter med milevis med grusveier og stier. Ved Eremitagen så vi masse hjort og rådyr. Maten på hotellet var fantastisk, vi forsøkte alle tre restaurantene og spesielt Kroun der vi fikk 5 retters gourmetmeny med Michelin - standard. To forbedringsområder kan nevnes: Info om hotellet, fasilitetene og området kunne vært bedre beskrevet og sengene var harde.

1  Takk, 944bredel
Walther G, PR-chef på Kurhotel Skodsborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2016

Kære Brede,

Tak, fordi du tager dig tid til at anmelde dit og din partners spaophold på Kurhotel Skodsborg.
Det glæder os at høre, at I nød jeres ophold og var glad for vores personale, spa, restauranter og vores ”baghave”, Dyrehaven.
Jeres to forslag til forbedringer bliver sendt videre til de ansvarlige, og vi vil gøre vores bedste for at få udbedret disse forhold, så fremtidige gæster bliver endnu mere tilfredse.
Det ville glæde os at få lov til at byde jer velkommen tilbage på Kurhotel Skodsborg.