“Stedet for lokal og nydelig mat. Gå ikke glipp av dette.”
Anmeldelse av Daniels Hus

Daniels Hus
Vurdert som nr. 1 av 1 Marked for spesialmat i Skarsvåg
Anmeldt 14. juni 2023

Maten kan ikke gjøres bedre!
Et personlig preg på maten servert med glede. Et vertskap som virkelig setter mat og trivsel i høysete.
Vennegjengen har vært der før og samme nydelig mat og atmosfære opplevde vi også denne gangen.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, pauldage
Lill-Karin Sanna, Daglig leder på Daniels Hus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2023

Tusen takk❤️

Anmeldt 21. mars 2022

Etter å ha vært så heldig å få besøke Daniels Hus er det bare å ta av seg hatten for hvor hyggelig sted Lill-Karin og Espen har klart å lage her, hvor god mat og herlig stemning de klarer å skape. Er dere i nærheten av Nordkapp er en tur om Skarsvåg - verdens nordligste fiskevær - er det et must å kjøre innom denne perlen.

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, Runar N
Anmeldt 2. desember 2021

Fantastisk mat,alt lagd av et skjønt vertskap med fantastiske kortreiste råvarer servert i sjarmerende lokaler. Kan virkelig anbefales. Hit MÅ dere innom på reise nordover.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, LoveTravel193723
Anmeldt 25. september 2021 via mobile enheter

Tenker dere dra til Finnmark og Magerøya så bare gjør det. Her ligger verdens nordligste fiskevær Skarsvåg.
En liten perle på toppen av Norge
Dere som er ute etter en matopplevelse har kommet på rett sted. Daniels hus er en lite eksotisk restaurant med lokale retter fra Skarsvåg. Den kan jeg virkelig anbefale. Gå ikke glipp av en helt spesiell matopplevelse med et flott vertskap.

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, K3306WLannaa
Anmeldt 6. september 2021

Vi var en vennegjeng på rundreise og fant tilfeldig dette stedet ved nettsøk.
Takk og pris for det!
Et fantastiskt vertskap som virkelig viste at de var til for gjestene.
Nydelig mat og en atmosfære i lokalene det er vanskelig å finne andre plasser.
Med et nystemt piano ble kvelden en virkelig fin opplevelse.

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, 37--Telemark
DanielsHus, Owner på Daniels Hus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2021

Tusen takk for flotte tilbakemeldinger-vi koste oss også sammen med dere👍

Reisende som så på Daniels Hus, så også på

Har du vært i Daniels Hus? Del dine erfaringer!