Årets sommerfest med jobben ble lagt til Panorama med overnatting, og oppholdet levde opp til forventningene. Fikk på forespørsel rom med utsikt da jeg sjekket inn, og sånt liker vi. Det neste som skjedde var rett nok ikke så bra; da jeg kom opp på rommet var ikke rommet klargjort med uoppredd seng og søppel på bordet. Men jeg fikk en beklagelse i resepsjonen og rommet vegg i vegg, så det gikk fint. Sånt kan skje.
Jeg brukte treningsrommet på ettermiddagen før middag, og det var det rareste jeg har sett. Den personen som tenkte at et drivhus som treningsrom var en god ide, burde prøvd det selv på en solrik dag. Det gikk ikke an å være der inne lenge av gangen, og dette var i slutten av august. Midt på sommeren må det være uutholdelig. Stilig, men ubrukelig når solen skinner!
Ellers er hotellet flott med mange fine områder både inne og ute der man kan samles og sitte og prate. Alt virket rent og velholdt. Også rommene som hadde god seng og flotte bad.
Vi spiste middag, frokost og lunsj på hotellet. Og vi var fornøyde. Ikke helt topp topp klasse, men man skal være veldig kresen dersom man skal gi mye trekk for maten. Pluss også for hyggelig service i matsalen. Og pluss til den hyggelige mannen som skaffet en bøtte med isbiter klokken halv to om natten.
Panorama kan absolutt anbefales!