Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Priceline
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (153)
Filtrer anmeldelser
153 resultater
Vurdering fra reisende
60
42
23
14
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
60
42
23
14
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 153 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Flott sted, med flott beliggenhet. Konseptet er at du skal bondefanges og suges tom via hotellets restaurant eller tjenester. Rommene er adekvate, med god beliggenhet. Vi betalte ekstra, for rom med havutsikt, men ble forlagt i 1. Etg med utsikt til en steinmur/gangvei. Det var svært få biler utenfor,så langt fra fullt kunne det ikke være. Allerede i resepsjonen gikk amatøralarmen, da resepsjonisten knapt kunne svare på når frokost ble servert. Dette skulle bilen en rød tråd gjennom oppholdet. Personalet her gir meg inntrykk av, at det er fint å møte opp daglig, får å få lønn. Vel installert, prøvde vi restauranten, men pris/produkt gir totalt feil signal. En i følget prøvde «Piotrs signaturrett» til ca 250.- . Dette var noe av det slappeste, lateste og mest uinspirerte noen kunne ha servert: en tørr slapp salat med et par smakløse gnocchi, som visst nok skulle smake gorgonzola. Hvis du ønsket kylling/scampi til, ville dette ha kostet ca. 350-360!! For en salat? Med råvarer for knapt kr 25.-?? Vår anbefaling er å gi Piotr sparken umiddelbart.
Lås ham inne og kast nøkkelen!! Det hele minner om en østeuropeisk murer, som har hurtig omskolert seg til «kokk». De øvrige ansatte har så lite motivasjon og krutt i beina at dette muligens en forklaring på den særdeles triste opptreden som utøves her. Det er direkte respektløst, når så mange andre jobber hardt for å lage attraktive hoteller og restauranter ellers i Norge. Så enkelt bør det ikke være å stikke sugerøret ned i folka lommebok. Dette er en direkte rip off. Fortsetter de slik, er jeg redd de står tomme om kort tid. Hvis du på død og liv må hit: spis burger på bensinstasjonen før hotellet, og du skal høste metthetens frukt. Dette er ikke verdt noen omveier eller utsikten forøvrig. Ta et godt råd: reis videre, så det fosser om baugen.
Dette hotellet får 1 stjerne pga at vi slapp å sove i bilen. God tur!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 359geirw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Bestilte to flasker prosecco og hjerter som skulle ligge klart på sengen, ingenting var klart ved ankomst. Generelt usikre servitører som manglet kunnskap om meny. Alle bord fikk ulik informasjon rundt meny. Tok 15 minutter fra vi bestilte et glass vin og en øl til det stod på bordet, dette skjedde gjentakende ganger. Tross mange småfeil under oppholdet måtte vi allikevel betale for å beholde rommet litt lengre på utsjekkdagen

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Aurora F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2020 via mobile enheter

Restauranten på Panorama Hotell & Resort ytterst i havgapet på Sotra, er absolutt verd et besøk. Her serveres kulinariske nytelser i en flott spisesal kombinert med en fantastisk hav utsikt. Vi var 2 par som kjørte ut en lørdags kveld for å nyte et måltid egentlig uten noen spesielle forventninger, men ble positivt overrasket så til de grader. Vi ble traktert etter alle kunstens regler fra vi kom til vi gikk. Jeg hadde forhandsbestilt en 3 retters. Forretten er den beste laksetartarr vi noensinne har smakt! Hovedretten bestående av stekt okse ytrefilet med skogsopp, sherry tomater, rosmarin poteter og husets hjemmelagde bernaisesaus, var en kulinarisk nytelse. Desserten besto av blåbærmarinade, sorbet og marinerte blåbær, en frisk og velsmakende dessert som passet utmerket inn som en avslutning på måltidet. Et rikholdig vinkart, og vinene som ble anbefalt av den meget hyggelige og dyktige servitrisen passet utmerke til alle rettene. Kaffe og te ble servert uten at vi trengte å spørre etter det! Damen som hadde bordet vårt denne siste lørdags kvelden i februar fortjener egentlig en blomst. Hun var smilende og hyggelig, hele tiden oppmerksom uten å være påtrengende, flink å servere, fortelle litt om maten og holde bordet ryddig helt tiden mens vi var der. Vår klare anbefaling er å ta turen til Panorama på Sotra og nyte et bedre måltid. Det tar kun 45 minutter å kjøre fra Bergen sentrum, og det er absolutt verd det. Vi kommer garantert tilbake og overnatter gjerne neste gang, for det moderne hotellet har jo absolutt alt å by på for store og for små!

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Arild99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2020

Nydelig plass, fantastiske omgivelser, men utrolig skuffet over middag på fredagen vi kom. Etter lang kjøretur i mange timer forventer vi og komme til et måltid vi sent vil glemme til en pris av 550kr pr pers. Men vi kom til en restefest uten like :( var ikke noe mat igjen omtent og da vi spør servitører sier de at kjøkken er stengt :(

Men frokost, lunsj og middag på lørdag var fantastisk..

Hotellet i seg selv med velvære var også fantastisk. Rommene var super, og sengene var amazing ❤️

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, wenchee908
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2020 via mobile enheter

Ikke bruk dine penger her om du ikke må. Rene og pene rom men for dyrt iforhold til hva du får igjen for. Buffe til kr 550 pr person er en stor skuffelse. Her var det restebuffet for 1100 kr pr par. Service ikke bra i resturant. Når vi spurte hovmester om hva hun syntes om maten så sa hun selv at dette ikke var bra. Vi kom kl 2000 og buffeen var åpem til kl 2100 men det såg it sm den var avsluttet minst en time før vi kom. Dette på valentines dagen.... stor skuffelse.
Ikke kom her.....

Dato for oppholdet: februar 2020
1  Takk, ToreVidarH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser