Beliggenheten og utsikten er fin, men kvaliteten står overhodet ikke i stil med prisen.
Det var så vidt resepsjonisten kikket opp da vi skulle sjekke inn. Kelnerne var vanskelig å kommunisere med og hadde liten kunnskap om maten og drikken.
Har erfart siden at dette hotellet er drevet av en menighet og lurer da på om de ansatte rett og slett jobber gratis. Utdannelse og/eller servicekurs har de tydeligvis ikke. Kan ikke si jeg følte meg særlig velkommen der. Ikke et smil eller takk for besøket da vi leverte inn nøkkelen da vi reiste heller.
Reagerte også på smittevernet på hotellet. Det stod noen flasker antibac i resepsjons området og før vi gikk inn i restauranten.
i Spaområdet fantes det ikke noe antibac. Der lå det mange brukte håndkler slengt, men ingen rene var fylt opp. I garderoben som var veldig liten, fløt det med vann på gulvet og løst hår alle veier. Den tiden vi tilbrakte i området så jeg ingen ansatte som kom og rengjorde eller passet på. Barn uten foreldre tilstede okkuperte det ene boblebadet og hoppet rundt og laget mye støy.
Middagen var god og frokosten helt ok, bortsett fra at varmmat som speilegg og bacon var kalde da det bare lå på et brett.
Brødet var heller ikke oppskjært og det betenkelig mht til at flere gjester brukte samme kniv og skjærte av samme brød. Kunne heller ikke se at bordene ble skikkelig rengjort mellom hver bordsetting slik reglene er. De skiftet bare løperen på bordet.
Kan dessverre ikke anbefale dette hotellet som et resort.