steinar f
5,0 av 5 boblerAnmeldt 2. sep. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2022
Linda Johnsen, MarkedsføringPanorama Hotell & Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. jan. 2023
Hei Steinar.
Takk for en så fin tilbakemelding. Dere er hjertelig velkommen tilbake til oss. Mvh Linda
13.7 km fra Panorama Hotell & Resort
The Green House - located in one of Bergens most photgraphed streets
27.3 km fra Panorama Hotell & Resort
Se flere hoteller i Steinsland
Anmeldt 2. september 2022

Takk til Panorama Hotell og fantastisk 3 retters middag i den nye uterestauranten UTSIKTEN. Maten var fantastisk - servitørene var veldig hyggelige og været var strålende ! Kommer garantert tilbake med gode venner !

Romtips: Velg Panorama View !
Dato for oppholdet: august 2022
Takk, 496gjermundg
Linda Johnsen, Markedsføring på Panorama Hotell & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2023

Hei :) Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse. Velkommen tilbake til oss ved en annen annledning. Mvh Linda

Anmeldt 7. februar 2022 via mobile enheter

Hadde en strålende teambuilding på dette fantastiske hotellet. Nydelig beliggenhet og fasiliteter. Maten var også strålende. Fjordsuittene har en fantastisk utsikt utover Austefjorden 😍😍 Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: januar 2022
Takk, 907j_rgenj

Tusen takk for en så fin anmeldelse. Velkommen tilbake til oss :)
Mvh Linda

Anmeldt 21. november 2021 via mobile enheter

Vi var her på julebuffet og var flere barn. Skikkelig dårlig utvalg for barn, og ikke så veldig bra det som ble servert ellers. Helt greit, men ikke mer. Stedet er veldig bra med en flott beliggenhet og kunne virkelig vært verd turen. Bedre steder enn dette.

Dato for oppholdet: desember 2020
Takk, RosslandR
Anmeldt 20. november 2021

Suiten var grei med fin utsikt. Merkelig at spisesalen var i resepsjonen uten ett eneste vindu på et hotell med denne beliggenheten. Frokost og middag servert i resepsjonen av den dyktige og hyggelige damen i resepsjonen. God service fra henne. Forventet spisesal i en ordentlig restaurant på et hotell i denne prisklassen og stilen. Ukoselig "spisesal/resepsjon" trekker ned. Ingen bar. Ingen sted å henge ut/slappe av.

Dato for oppholdet: november 2021
Takk, I5958MMroberth
Anmeldt 25. juni 2021

Kjøpte gave på romantisk opplevelse for 2 hvor vi ringte hotellet i forkant å fikk vite fra resepsjonen at det var inkludert en 3 retters middag samt frokost, bobbler på rommet mm.

Oppholdet ble langt mindre romantisk når de måtte dele rom med arbeidsfolk i over en time, fikk ingen bobler, men en flaske vin for bryet i stedet. Ikke nok med det, men de måtte betale for både frokost og middag.

Etter mange mailer og samtaler med en meget uforskammet bookingsansvalig Silvia og eksepsjonelt kort mail ifra hotelldirektøren William så får de ikke refundert annet enn en frokost til drøye 900kr.. som i seg selv er hårreisende.

Så hvis du tenker at en overnatting på et hotellrom som du må dele med vaktmesteren med kanskje norges dyreste frokost er en opplevelse så er dette stedet for deg.

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, capellicecilie
Eli-Marie Tøgard, Markedsføring på Panorama Hotell & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2021

Så trist at du har hatt en dårlig opplevelse med oss.
Det stemmer at du kjøpte et gavekort på overnatting m/romantisk pakke, men denne har nok aldri vært inkludert middag så derfor kunne vi ikke refundere deg for dette.
Det at gjestene som fikk gavekortet ditt måtte betale for frokost var en feil som ble gjort av oss og ble kjapt ordnet opp i og tilbakebetalt. Frokosten koster 250kr per person hos oss forresten og ikke 900kr ;-)

Det var kjedelig at håndtaket på rommet var ødelagt. Bygget er akkurat totalrenovert og alt av dører og vinduer er byttet ut så da kan det oppstå slike ting. Men slik jeg forstod det fikk de en fin kompensasjon og gjestene som bodde der var hyggelige og har allltid hatt en fin dialog med oss.