Vi var veldig fornøyd med Panorama hotell. Barna og vi voksne storkoste oss med spa anlegg. Rommet var perfekt med veldig fin sjøutsikt. Personalet var veldig snill og behjelpelig . Anbefales for kort familie avslapping!
Dato for oppholdet: mars 2024
Verdi
Sted
Sovekvalitet
Rom
Renslighet
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør olghitano om Panorama Hotell & Resort
Takk, olghitano
Besøkte Panorama i går ifm vår 1 års bryllupsdag 🩷 nydelige omgivelser, virkelig smakfull mat, hyggelige servitører og ypperlig selvbrygget øl! Etter middagen satt vi oss ut i en nydelig utestue, før vi tuslet hjem igjen - kommer gjerne tilbake!
Romtips: Anbefaler husets øl på det sterkeste! Var flinke servitører som også kan anbefale riktig drikke til den valgte retten!
Dato for oppholdet: februar 2024
Spør Michelle H om Panorama Hotell & Resort
Takk, Michelle H
Utrolig flott hotell, deilig frokost og middag. Nydelig utsikt, store fine rom og kjempegode senger. Hyggelig betjening. Parkering rett ved inngangen. Prikken over i'en var utendørs jacuzzi. Vi kommer gjerne igjen!
Dato for oppholdet: februar 2024
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Spør espen527 om Panorama Hotell & Resort
Takk, espen527
Utrolig fint sted! Jeg følte meg velkommen og ivaretatt fra jeg kom til jeg dro. Rolig og fin atmosfære og flott utsikt fra hotellrommet. Nydelig frokost med lokale råvarer og hjemmelaget mat. Vannkoker og kaffemaskin på rommet. Anbefaler å ta turen hit!
Dato for oppholdet: september 2023
Spør Eunike Lois H om Panorama Hotell & Resort