Alfred
    27.7 km fra Havila Hotel Raftevold
    38.5 km fra Havila Hotel Raftevold
    Se flere hoteller i Hornindal
    Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Rommet var flott, med balkong og for en utsikt! Frokosten var fin, og hotellets restaurant (Grodås Æteri) var en av de bedre matopplevelsene vi har hatt på turen! Skal sies at servitøren var veldig fjern, men det gjorde de opp for med fantastisk mat. Hyggelige folk, fantastisk sted og gode muligheter for alle behov. Flott badeplass var det også.

Takk, martinjnilsen
    Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Veldig koselig hotell med en fantastisk utsikt ut over innsjøen. Middagen og frokosten smakte bra. Fine og rene rom. Personalet var veldig hyggelige. Anbefales på det varmeste!
    Ps: bestill rom med utsikt over innsjøen, ellers kan du få utsikt over parkeringsplassen :)

Takk, Eirin Lavendel W

- Fine rom

Negativt:
    - Treg/dårlig vask av rom
    - Heisen stoppet under oppholdet
    (vi har barnevogn og fikk rom i 3. Etg)
    - Ikke eksisterende ventilasjon på rom
    (Mulighet for å åpne verandadør)
    - Ble møtt med av en resepsjonist som ikke var særlig interessert i å hjelpe med å få løst problemene vi opplevde

Kan absolutt anbefale å bo her ved gjennomreise.

2  Takk, LindaO626
    Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom sent til Hotel Raftevold. Sjekket raskt inn og satte oss i restauranten. Der fikk vi beskjed om å bestille raskt, da kjøkkenet stengte klokken 21. Vi kom dit ca 20. Etter en halvtimes venting kom maten, som var helt ok til en stiv pris. Flombelysning i taket gjorde at vi gikk å la oss klokken 22. Drog avsted etter en god frokost!

Vi manglet adapter til kjølebagen vår, så var de så hjelpsomme at vi fikk plassere den med matvarer i kjøkkenets kjøleskap. Det var vi veldig takknemlig over :)

1  Takk, Eli Marie R
    Anmeldt 21. juli 2020

Me kom til Hornindal om ettermiddagen, me vart teken imot på ein flott måte og effektivt sjekka inn på rommet. Rommet var reint og fint med flott utsikt over vatnet. Senga var god.

Me var svoltne og freista å få oss middag i restauranten. Kanskje som ein følgje av covid-19 måtte me tinga maten i baren. Han som tok imot bestillinga kunne ikkje norsk. Me valde stekt kylling med sopp. Me fekk retten i normal tid, den var pent presentert og smakfull, men dessverre ikkje heilt gjennomsteikt. Ingen snakka til oss i løpet av måltidet. Restauranten var nokså full. Når dei kom for å rydde av bordet spurte ingen om maten var god til tross for at me ikkje hadde ete opp og synleg usteikt kylling var att på tallerkenen, når me likevel forklarte (på engelsk) at kyllingen ikkje var gjennomsteikt fekk me eit mumlande «sorry» til svar.

Til frukost dagen etter vart det litt klabb og babb med å finne rett bord. Det heile vart litt meiningslaust når det likevel var buffet med lite organisert kø.
    På frukostbuffeten var det ok utval, men det som normalt skal vere varmt (egg, bacon, pølser osv.) var kaldt. Mens kaffien på termos var heller lunken.

Me la også merke til at delar av betjeninga på frukostservering var dei same som var på i restauranten kvelden før.

Du svelt ikkje på Raftevold, men ikkje forvent utkvilt og smilande tilsette eller vellaga og minneverdig mat.

Romtips: Flott utsikt mot vatnet er greit å bestille
    Takk, Storsame