Linda N
    50.6 km fra Havila Hotel Raftevold
    31.4 km fra Havila Hotel Raftevold
    Se flere hoteller i Hornindal
    Anmeldt 29. juli 2021

Flott uteområde, men noe slitt hotell. Var der bare 1 time før vi sjekket ut igjen men rakk å registrere at heisen ikke virket .. Vår bestilling ble gjort utifra opplysninger på hotellets hjemmeside der de reklamerer med restaurant, -det hadde de ikke da de manglet kokk ??? ..da var alternativene for mat bensinstasjonen over gaten, eller en "pizza shappe" noen hundre meter unna .. Vi sjekket ut etter en time og fant oss ett flott Hotel en halvtimes kjøretid unna. Betalte selvsagt for oppholdet vårt, for det "måtte" de ha .. -men vel anvende kroner for å få den standarden vi forventet, riktignok da på ett annet hotel.

Dato for oppholdet: juli 2021
    1  Takk, 697sigmundh
    Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Fin beliggenhet, flott uteareal og bademuligheter i nærheten.
    Rommet ser nypusset, men bare kontakter lang fra nattbord. Heller ikke kjøleskap.
    Ikke noe info om hotelle på rommet, ikke penn eller skrivepapir. På balkong to stoler, ikke et lite bord til drikke engang. Alle gulv teppe belagt.
    Frokost: Greit utvalg, tørre speilegg og besk kaffe.
    Sein å rydde bord.
    Fikk ikke capuccino, bare en som kan og hun kommer kl 14 😟

Dato for oppholdet: juni 2021
    1  Takk, Stein H
    Anmeldt 16. juli 2021

Hotellet så bra ut på bilder, men da vi ankom ble vi svært skuffet, slitent hotel, slitne rom og dårlig renhold gjorde at vi krevde nytt rom. Hotellet serverte ikke mat og ingen spisesteder i nærheten 2-3 mil. Det endte med pølse fra bensinstasjonen. Uteområde var derimot flott og utsikten mot innsjøen var nydelig.

Dato for oppholdet: juli 2021
    Takk, Ivan K
    Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Fine rom og praktfull utsikt.
    Betjeningen er trivelig og imøtekommende. Gode senger og fin frokost. Ikke noe nytt hotell men rent og fint.
    Supre bademuligheter rett utenfor hotellet med utleie av sup og redningsvester. En fin plass om man har med barn.

Dato for oppholdet: juni 2021
    Takk, Camper781044
    Anmeldt 21. juni 2021 via mobile enheter

Sentralt beligende langs veien i Grodås med nydelig utsikt over Hornindalsvannet. Rent og fint. God frokost buffe med alt vi forventet å finne.
    Fin hage på baksiden hvor en kan bade om været tillater. Hyggelig betjening både i resepsjon og restaurant. Her får en grei verdi for pengene. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: mai 2021
    Takk, torkjell_11