Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Morsom opplevelse for hele familien

Veldig fin å ren fornøyelsespark med tilbud til alle. Store berg og dal baner til de over 130 cm og... les mer

Anmeldt 5. august 2019
frokenlarsen
,
Mo i Rana, Norge
via mobile enheter
Mye moro for billig penge

Kjempe artig fornøyelsespark,men mange spennende rides. Betalte en biller for inngang , ca 350kr... les mer

Anmeldt 19. juli 2017
474agnethek
via mobile enheter
Les alle 164 anmeldelsene
  
Anmeldelser (164)
Filtrer anmeldelser
164 resultater
Vurdering fra reisende
84
63
12
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
84
63
12
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 164 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Veldig fin å ren fornøyelsespark med tilbud til alle. Store berg og dal baner til de over 130 cm og fine karuseller/ting å gjøre for de aller minste. Det var ikke minibank inne på området, spill og lotteri tok ikke kort. Så ta ut penger før du drar inn i parken. De hadde veksleautomater. Det meste var skiltet på finsk, lite på engelsk/svensk

Dato for opplevelse: august 2019
2  Takk, frokenlarsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

Kjempe artig fornøyelsespark,men mange spennende rides. Betalte en biller for inngang , ca 350kr per pers,og da kunne man kjøre hvor mye man ville. Lite kø og effektivt system gjorde at ungene kunne kjøre de samme flere ganger.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, 474agnethek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2015 via mobile enheter

Fin og innholdsrik park med attraksjoner som fenget alle i vår familie, barn på 6 og 11 år samt foreldrene.
Alle steder var rene og fine og godt vedlikeholdt.
Selv om vi var midt i høysesongen var det ikke veldig lange køer noen steder. Det var et stort pluss.
Absolutt verd et besøk.
Man bør ha gps navigering for å finne frem, mange veier og midt ute på landet.

Dato for opplevelse: juli 2015
1  Takk, amira042
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2013

Den perfekte fornøyelsespark! Det er mange karuseller å velge mellom, både for store og små. Gode spisesteder, nært campingplass og hotell. Og ikke minst fantastiske go-cartbaner! Anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2013
1  Takk, HegeC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. april 2012

de beste gocartbaner i Europa.
Utendørsbane for de over 150... perfekt, har ikke kjørt på bedre bane før.
Innendørsbane for alle. meget proffesjonelt, sikkerhet på topp. kjørerne blir delt inn i grupper så jevnaldrende kjører mot hverandre. god tidtaking på storskjerm. Meget bra opplegg.
Tivoli- meget bra og stort tivoli- inneholder det hele. En hel dag må man ofre i powerpark om ikke mer, overnatting i hytter og hotell på området.

Dato for opplevelse: august 2011
Takk, eva b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser