Kjempebra park! Her var det noe for alle! Absolutt alle! Vi har barn fra 2-14år, alle koste seg... les mer
Knallbra utvalg attraksjoner for alle smaker og aldre, på et kompakt område! Bra parkeringsmuligheter! Godt utvalg av restauranter og cafeer!
Kjempebra park!
Her var det noe for alle! Absolutt alle!
Vi har barn fra 2-14år, alle koste seg stort i parken. Ikke mye folk, litt køer på attraksjonene, men det løste seg fort opp. Rent og fint. Hyggelig betjening. Mye håndsprit og vaskemuligheter. Mat, is, kos i fleng!
Kule hytter for overnatting. Eller en flott camping.
Dette var feriens vinner!
Minus for tidlig stengetid. 19:00. Selv om vi var hele dagen i parken, så kunne vi tenkt oss litt mer.
Gocart i verdensklasse.
Ridning på hest(vi prøvde ikke det)
Gratis basseng på camp
Hadde det ikke vært for at en campingnabo tipset oss om denne parken, to timer lengre sør fra der vi var, så hadde vi ikke visst om den.
Ingen skilting, ingen reklame? Hvorfor? Vi så i allefall ingenting på hele veien dit. Synd, for denne var bra!
Veldig fin å ren fornøyelsespark med tilbud til alle. Store berg og dal baner til de over 130 cm og fine karuseller/ting å gjøre for de aller minste. Det var ikke minibank inne på området, spill og lotteri tok ikke kort. Så ta ut penger før du drar inn i parken. De hadde veksleautomater. Det meste var skiltet på finsk, lite på engelsk/svensk
Kjempe artig fornøyelsespark,men mange spennende rides. Betalte en biller for inngang , ca 350kr per pers,og da kunne man kjøre hvor mye man ville. Lite kø og effektivt system gjorde at ungene kunne kjøre de samme flere ganger.
Fin og innholdsrik park med attraksjoner som fenget alle i vår familie, barn på 6 og 11 år samt foreldrene.
Alle steder var rene og fine og godt vedlikeholdt.
Selv om vi var midt i høysesongen var det ikke veldig lange køer noen steder. Det var et stort pluss.
Absolutt verd et besøk.
Man bør ha gps navigering for å finne frem, mange veier og midt ute på landet.
Den perfekte fornøyelsespark! Det er mange karuseller å velge mellom, både for store og små. Gode spisesteder, nært campingplass og hotell. Og ikke minst fantastiske go-cartbaner! Anbefales!