Suprfort
Veranda Hostel
61.4 km fra Viki Fjordcamping and Cabins
Se flere hoteller i Høyheimsvik
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig beliggenhet helt i sjøkanten. Fine hytter, men virker likevel å begynne å bli både litt slitt og mørke. Tiden for en oppgradering av hytter nærmer seg.
Men, beliggenheten trumfer en god del enda litt til, men bare litt..

2  Takk, JoHo68
Anmeldt 29. juni 2020

Fantastisk plass med fine hytter og en fabelaktig utsikt over Sognefjorden. Veldig trivelig personale, som yter god service. Her er det bare å stoppe, gå inn i hyttene som står åpne og velge den hytta en ønsker. Deretter Vippser man enkelt og greit summen for leien og bare nyter tiden der. Anbefales! 😀

Takk, tonet596
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Kjempe koselige hytter rett ved vannet med fantastisk utsikt over fjorden og vakker foss. Kort kjøretur får de som skal gå opp Molen fjellet. Super trivelig kar som driver stedet. Gratis å låne kajakk på brygga. Anbefales på det sterkeste 🤗

Takk, Elisa V
Anmeldt 10. juni 2020

Etter en stabasiøs tur i Jotunheimen var det dette vi trengte før vi skulle kjøre Vestlandet hjem. Vi kom andre pinsedag (1. juni) og lå over til tirsdag 2. juni 2020. Vi kom litt seint om kvelden så det var ingen til i ta i mot oss, vi ringte eieren og vi betalte på vipps. 250 kr for to kamerater på tur i telt var heilt greit.

Skiltet ved veien: Telt og hytter, samt bobiltømming? De tar også i mot bobiler som jeg skjønte. Det var fine sanitærforhold, men den bruen doen som lå innerst stinka og jeg lurer på om den lakk? Den trakk ned. Ellers var var det fint kjøkken som jeg brukte til varene i kjølebagen, og en fin kano vi kunne bruke. Hyttene så små og søte ut, men fra sjøen så vi at de hadde en underetasje også. Flott utsikt til foss og snødekte fjell, men kunne høre fossen, men ikke når biler kjørte forbi på veien over, jeg var redd de skulle kjørte utfor.

Hyttene sto åpne når de var ledige, så her stoler han på folk, knallbra!

Alt i alt en god opplevelse!

Romtips: Velg hytte 7(?), selv om vi sov i telt!
1  Takk, Martin B
Anmeldt 3. august 2019

Hyggelige vertskap. Gode forhold for bading og muligheter for lån av kano og båt. vi bodde 1 natt i hytte 7, bra standard i forhold til pris. Bra beligenheit for turer til Solvorn, Jostedalen og Sognefjellet.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, GuttormK1