Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ny Hellesund
Publiser
Innboks
Søk
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (21)
Filtrer anmeldelser
21 resultater
Vurdering fra reisende
15
4
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
15
4
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 21 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Det er verdt å besøke for servicen skyld. Ble servert av en utrolig hyggelig servitør (servitrise) med polsk herkomst, som gjorde besøket ekstra bra. Maten er helt ordinær og prisen i overkant, men det må man forvente i havgapet. Flott sted.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, eDavidK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2016 via mobile enheter

Først en utsøkt middag hos naboen, Bølgen&Moi. Deretter overnatting i en velutstyrt leilighet. Frokost med hjemmebakt brød levert fra den samme naboen. Kaffekoppen i solveggen tidlig på morgenen. Se på at folk i sundet våkner opp, og den første båten komme seilende. Avslutte det hele med ferga gjennom den flotte skjærgården inn til Høllen.
Det er umulig ikke å sette topp karakter...

Ja, leilighetene kan anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jo-og-co
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2016 via mobile enheter

Vi hadde en femretters med vinpakke. Servicen var upåklagelig, stemningen på topp og mat+vin var nydelig! For noen kombinasjoner... En svært vellykket kveld, vi gleder oss til neste besøk!

Anbefaler champagne på brygga før middagen; - magisk!!

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, KSL0202
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2016 via mobile enheter

I nydelige omgivelser koste jeg meg veldig med god mat og flott servering. Silje og Sven Helge spilte og sang helt nydelig og gjorde kvelden helt magisk sammen med det damstille havet. Flott kveld. Kommer tilbake neste onsdag... Blir burger da, prøvde fiskesuppe med hell denne gang. Silje er jordnær og en dyktig sangerinne vi gjerne hører mere av.

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Blomsteranne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2015

Vi i Max Marketing Gruppen har brukt Verftet i Ny-Hellesund flere ganger i forbindelse med budsjettsamlinger, kundearrangementer eller bare interne mindre møter.
Rammene og atmosfæren på Verftet er helt unikt.
Leilighetene er bra, området er idyllisk og stedet en skikkelig perle. (til og med midt på vinteren)
I restauranten hos Bølgen & Moi får man deilig mat, drikke og god service.
Oppsummert er området er midt i blinken for bedriftssamlinger, også dagsseminar.

Dato for oppholdet: april 2015
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Roger H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser