Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ny Hellesund
Publiser
Innboks
Søk
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (21)
Filtrer anmeldelser
21 resultater
Vurdering fra reisende
15
4
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
15
4
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 21 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Med nye eiere er steder blitt mer enklere og med en begrenser meny. Vi hadde gryterett og hamburger som smakte utmerket. Gryteretten var himmelsk.
Det kan være vanskelig å finne båtplass så du må smøre deg med litt tålmodighet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tunlid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Ankom ca 1800. Bestilte fiskesuppe m/brød og Farris. Suppa kom etter kort tid, og smakte fortreffelig. Porsjonene var store med mye fisk og grønnsaker. Godt! Når måltidet var over, var alle godt forsynt. Kaffen etterpå satt prikk over i'en. Anbefales .

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Geir Arnt H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Det er verdt å besøke for servicen skyld. Ble servert av en utrolig hyggelig servitør (servitrise) med polsk herkomst, som gjorde besøket ekstra bra. Maten er helt ordinær og prisen i overkant, men det må man forvente i havgapet. Flott sted.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, eDavidK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2016 via mobile enheter

Først en utsøkt middag hos naboen, Bølgen&Moi. Deretter overnatting i en velutstyrt leilighet. Frokost med hjemmebakt brød levert fra den samme naboen. Kaffekoppen i solveggen tidlig på morgenen. Se på at folk i sundet våkner opp, og den første båten komme seilende. Avslutte det hele med ferga gjennom den flotte skjærgården inn til Høllen.
Det er umulig ikke å sette topp karakter...

Ja, leilighetene kan anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jo-og-co
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2016 via mobile enheter

Vi hadde en femretters med vinpakke. Servicen var upåklagelig, stemningen på topp og mat+vin var nydelig! For noen kombinasjoner... En svært vellykket kveld, vi gleder oss til neste besøk!

Anbefaler champagne på brygga før middagen; - magisk!!

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, KSL0202
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser