Mine barn likte seg veldig godt i parken. Meste de yngste, han eldste syns parken var grei, men ikke veldig kul. Dette er en park for de minste, og det er veldig donald, mikke og mini og pluto som syns best. Det første man ser inne i parken er selvfølgelig Askepotts eventyrlig slott. Det lyser opp inne i parken. Det er veldig spektakulært på kveldn når parken skal stenge og de viser et fyrverkeri og lysshow som overgår alt vi har sett. Det er jo verdt et besøk i seg selv. Og spesielt i år( 2013) når parken har 20-års jubileum. Da MÅ man bare dra dit. Vi var der i påsken, kanskje litt tidlig, for det var litt kaldt. Men det er likevel lange køer ved de mest attraktive karusellene. ( eller hva vi skal de heter) Så når det er best å dra dit, litt vanskelig å si. For jeg trodde alle å stod/gikk på ski i påsken, men ikke europeere....He he. Men vi kan anbefale parken for hele familien likevel. Men sett av minst en dag i hver park. Gjerne flere, for parkene er store og når det er mye folk, så trengs det flere dager for å komme igjennom begge parkene. God tur uansett når dere måtte ønske å dra. Husk også en tykk lommebok, eller et visa/mastercard med mye cash:) Det er dyrt inne i parken og spise, og det er ikke lov å ha med mat. PS! ALLE blir sjekket av vakter før dere kommer inn. alle bagger og sekker blir kjørt i en røntgenmaskin, slike som på flyplassen. De er like strenge der som på flyplassen. Og utenfor parken rusler det millitære med våpen som følger deg med argusøyne. God fornøyelse.