Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Disneyland Park på
fra USD 143,68
Mer informasjon
fra USD 146,09
Mer informasjon
fra USD 150,00
Mer informasjon
fra USD 148,91
Mer informasjon
Anmeldelser (43 209)
Filtrer anmeldelser
43 209 resultater
Vurdering fra reisende
20 721
10 720
5 834
3 066
2 868
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
20 721
10 720
5 834
3 066
2 868
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 43 209 anmeldelser
Anmeldt 11. september 2019 via mobile enheter

En barndomsdrøm i oppfyllelse! Men(!), synes en del av de ansatte kan ta et smilekurs, det er tross alt Disneyland! Det trakk også litt ned at noen av attraksjonene var på fransk. Vi er jo i Frankrike, men i en såpass internasjonal attraksjon burde det vært lagt opp til litt mer engelsk. Ellers anbefales Hyperspace på det sterkeste og ikke gå glipp av fyrverkeriet på slutten av kvelden!

Dato for opplevelse: september 2019
2  Takk, everydaydreamer90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019

Rett og slett fryktelig slitsomt... Alt for mye folk, alt for mye kø, alt for mange uhyggelige ansatte, alt for dårlig mat og i tillegg alt for dyrt. Morsomme attraksjoner, men ikke verd å stå opptil 2 timer i kø.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, StineK282
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019

Vi besøkte parken en varm dag mot slutten av juli. Den høye temperaturen begrenset nok antallet besøkende, for vi opplevde lite venting og mulighet til å kjøre alle attraksjonene vi ønsket. Maten i parken er ikke all verden, men slik er det jo ofte på disse stedene.

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, torbj_rnj507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2019

Jeg var der med min familie. Vi hadde på forhånd lest oss opp på begge parkene. Det anbefales å kikke etter billige billetter på nettet, da det koster utrolig mye å gå inn i disse parkene. Ved åpningstidene var parken oversiktlig, men etter en drøy time var det helt fullt med mennesker. Vi opplevde kø ved absolutt alt i hele parken. Barna ville gjerne kjøre karuseller, men oversikt på utsiden kunne vise opp mot 120 minutters ventetid. Maten var dårlig og dyr.
Andre dagen besøkte vi Walt Disney Studioes. Denne parken hadde vi lest om på forhånd og hadde fått så dårlig kritikk at vi egentlig hadde tenkt til å droppe den.
Denne parken var mer oversiktlig og det var ikke så lange køer på karuseller heller. Her hadde vi smurt med oss matpakke, så man ikke måtte bruke tid til å stå i kø. Det oppsto flere show rundt i gatene som var veldig positive.

Dato for opplevelse: april 2019
1  Takk, MartheLunda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2019 via mobile enheter

Dette kunne vært en bra plass, og ungene har det stort sett kjekt, MEN det er uorganisert og utrolig lange køer. Selv for å kjøpe drikke og is er det lange køer. Alt koster en liten formue.
Har man reist hit med barn så er det en opplevelse for de små, men vi vil definitiv ikke anbefale dette stedet. Attraksjonene er også relativt gamle.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser