Reisepaatur
3,0 av 5 boblerAnmeldt 17. sep. 2017via mobile enheter
Dato for oppholdet: september 2017
Marie-Louise B, ManagerQuality Hotel Vanersborg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. sep. 2017
Tack för din feedback. Vi jobbar hela tiden på att förbättra oss och tar till oss dina synpunkter. För några dagar sedan bytte vi internet leverantör så nu ska WiFi fungera mycket bättre.
1.0 km fra Quality Hotel Vanersborg
1.8 km fra Quality Hotel Vanersborg
Kjæledyr tillatt
2.3 km fra Quality Hotel Vanersborg
3.6 km fra Quality Hotel Vanersborg
5.3 km fra Quality Hotel Vanersborg
Vårt stora servicehus med SPA, konferens och spelhall
5.7 km fra Quality Hotel Vanersborg
    1.6 km fra Quality Hotel Vanersborg
    Vänersborgs Vandrarhem
    1.6 km fra Quality Hotel Vanersborg
    Vänersborg B&B
    2.0 km fra Quality Hotel Vanersborg
    Se flere hoteller i Vänersborg
    Anmeldt 28. august 2017

Vi var to par som bestilte golfpakke på hotellet. Bestillingen fungerte godt, og vi bli hyggelig tatt i mot ved ankomst. Golfbanene som hotellet ordnet etter vårt ønske var som vi ønsket, og innholdet i hotellets store golfpakke ble oppfylt fult ut. Frokost bufeen var rikholdig, men kalde egg og halvvarmt bacon trakk litt ned. Middagen var tilfredsstillende, og vinanbefalingen til denne var bra.
    Vi hadde et fint opphold og en hyggelig golfweekend.

Dato for oppholdet: august 2017
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, tcbrors
    Marie-Louise B, Manager på Quality Hotel Vanersborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2017

Tack för ditt svar. Härligt att höra att ni var nöjda med er vistelse i Vänersborg. Välkommen tillbaka på en ny golfweekend!

Anmeldt 17. juli 2017

Var veldig god service. Veldig god seng men varmt på rommet. Var spindelvev utenfor vinduet. Hadde spindelvevet med edderkoppene vært borte. Samtidig som de skulle hatt muligheter for å få det kaldere uten å måtte lukke opp vindu hadde det vært perfekt.

Dato for oppholdet: juli 2017
    Takk, Svein A
    Mari642015, Manager på Quality Hotel Vanersborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2017

Hej, Tack för din feedback. Vi jobbar ständigt med förbättringar och tar till oss dina synpunkter.

Anmeldt 11. juni 2017

Det var min første tur til Vänersborg, fikk et godt inntrykk av personalet, var tidlig ute på ankomstdagen og rommet var klart og det var et stort pluss, fikk også spist lunsj ankomstdagen. total inntrykket var veldig godt

Dato for oppholdet: juni 2017
    • Reisetype: Reiste alene
    Takk, Rune K
    Marie-Louise B, General Manager på Quality Hotel Vanersborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juni 2017

Härligt att höra att ni var nöjda med er vistelse i Vänersborg, vi önskar er välkomna tillbaka!

Anmeldt 4. juni 2017

Rommet vi fikk var et bonusuttak fra Nordic Choice Club. Hotellet ligger landlig til i et boligområde like utenfor byen. Rommet vi fikk var lite og nedslitt, noe kjeden burde ha regler for ikke å tildele som bonusuttak. Hadde vi fått et stort flott rom hadde vi vært mer positive til hotellet. Belegget var lavt, og de hadde helt sikkert bedre rom vi kunne fått. Sengene var behagelige og vi fikk en god natts søvn på tross av støy fra veien. Rommet var ikke utstyrt med kjøleskap. Der var få kanaler på TVen, noe vi ikke savnet, men en nyhetskanal hadde vært greit. Internett var inkludert og rimelig raskt. Frokosten var rikholdig og god. Gratis parkering. Vi fikk en verdisjekk til bruk i restauranten som vi ikke brukte.

Romtips: Liker du å ligge med åpent vindu sørg for at rommet ikke vender mot veien.
    Dato for oppholdet: juni 2017
    Takk, Svein U
    Marie-Louise B, General Manager på Quality Hotel Vanersborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2017

Tack för dina synpunkter, de är viktiga för oss. Härligt att ni var nöjda med sängarna, att ni fick en god nattsömn och att frukosten var god.
    Tyvärr har vi ej kylskåp på några av våra rum. Vi håller på att renovera rum och hoppas att alla ska vara klara under året. Beklagar att ni ej fick ett rum som ni var nöjda med.

Nästa gång ni kommer - säg till i receptionen om ni ej är nöjd med rummet eller inte får in någon nyhetskanal. Vi hjälper gärna till så ni blir nöjda.

Välkommen tillbaka!

Anmeldt 9. januar 2017

Hotellet ligger litt utenfor sentrum med egen parkering utenfor. Rommene holder god standard og sengene er gode. Det er gratis inngang på et meget fint treningsstudio i samme bygg for gjester. Restauranten serverer fine retter for folk på farten. Alt i alt et meget fint hotell for deg som er reisende i jobb. Tror ikke jeg ville lagt ferien hit.

Dato for oppholdet: november 2016
    Takk, Gigantab2011