Reiste nedover med en vennegjeng for å kunne delta på fryken igjen etter grensene hadde vært stengt, vi har deltatt og bodd på samme camp siden 2012 på de samme plassene en hel uke vært år før covid.
I år hadde vi gjentatte problemer med regler som tydeligvis har vært der i over 20år via de nye eierne som vi aldri har hørt noe om tidligere og som sagt vi har vært der siden 2012 og gjort det samme i alle år. Vi fikk gjentatte klager ifra andre plassen om at vi bråket når vi snakket inne i egne vogner noe som EGT burde også forventes at folk vil være våkne når fryken er samme uken.
Vi har vært faste kunder der i flere år, men etter gjentatte hendelser og ufin oppførsel. Som for eksempel når vi har hørt nedlatende kommentarer om oss av ansatte i resepsjonen (ja vi er flere og har ører) har vi nå bestemt å kutte ned å ikke komme før fryken starter. Noe som gjør at de 10 vognene jeg reiser med ikke lenger kommer til å være en hel uke.
Dette er veldig synd siden sunne og denne campen har vært sommer paradiset til flere av oss. Men vi ser ingen annen løsning etter åssen ting ble håndtert.