“Koselig middag”

Kjøkken: Skandinavisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 10. august 2017 via mobile enheter

Vi ble møtt av positiv oppvarter som kom med spisekartet med engang,jeg spiste en rikholdig smakfull fiskesuppe,restaurant anbefales

Dato for besøk: august 2017
Takk, torj104

Anmeldt 24. juli 2016 via mobile enheter

Tok tid å få bestilt maten og ventet lenge på drikke. Valgte biff, men var i
Tomt med fløtegratinerte poteter. Fikk søtpotetchips i stedet. Marengswiss som dessert anbefales! Stor porsjon og veldig god! Det som trekker ned er altså at ting tok unødvendig lang tid. Men veldig god mat og trivelig sted.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, 520jeanetteh
Anmeldt 23. juli 2015

Vi ankom med hund og ble avvist en plass ute, været var bra -helt greit. Pluss for at de idet hele godtok hund ute.
Våre servitører var nesten topp, manglet bare at vi fikk en serviett istedet for, noe vi måtte si ifra om. Valgte pasta, den var helt grei.
De har også lokalt microbryggeri øl.
Da vi gikk fikk vi ikke gå ut den veien vi fikk komme inn, - grunnet vi hadde hund!

Summa sumarum; Stenungsunds beste beliggenhet, hyggelig personale og man får det man betaler for....

Dato for besøk: juli 2015
Takk, M0rtenU
Anmeldt 2. august 2013

Vi ventet lenge på servering. Da maten kom, smakte den godt. Vi spiste Club sanwich med kylling. Fin beliggenhet på bryggekanten.

Dato for besøk: juli 2013
Takk, Kjersti S
Anmeldt 26. juli 2013

Veldig god mat, ble god og mett av det vi fikk servert . Men kostbart og spise der. lå helt nede ved vannkanten med flott uterestaurant med fin utsikt

Dato for besøk: juli 2013
Takk, Jan F

Reisende som så på Harrys Stenungsund, så også på

Stenungsund, Vastra Gotaland County

Har du vært i Harrys Stenungsund? Del dine erfaringer!