Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 180
PricelineUSD 180
Hotels.comUSD 180
CheapTicketsUSD 180
TravelocityUSD 180
HurbUSD 192
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (321)
Filtrer anmeldelser
321 resultater
Vurdering fra reisende
139
131
38
10
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
139
131
38
10
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 321 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Vi bodde her i 4 dager og hadde en veldig fin periode. Rent og pent med en veldig hyggelig betjening. Parkering i gårdsrommet eller inngjerdet over gaten. Frokosten var variert og bra.
Kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, ArneStavanger_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2016 via mobile enheter

Hotel eyde i Herning er ett veldig bra hotel med perfekt beliggenhet midt i gågaten i Herning. Fine store moderne rom,gode senger og bra comfort. Hotellet har ikke spart på noe da rommene ble pusset opp. Frokost OK, med noe varmmat og ellers vanlig kald frokost. Virkelig mitt første valg i Herning. Masse puber og resturanter i umiddelbar nærhet. Prøv gjerne tai resturanten som har take a way i gågaten!

Dato for oppholdet: november 2016
Takk, Reiselyst2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BWHotelEyde, Hotelchef på Best Western Plus Hotel Eyde, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2016
Google-oversetting

Hej Reiselyst2015,

Tak for de fine roser. Vi er glade for at have dig som gæst og vi takker for din tilbagemelding. Den kan være med til at vi stadig bliver dygtigere og hele tiden sørger for at vore gæster får den bedste oplevelse.

Vi glæder til igen at byde dig velkommen på Best Western Plus Hotel Eyde.

Med venlig hilsen
Best Western Plus Hotel Eyde

Lone Nissen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2016 via mobile enheter

Et av Hernings eldste hoteller med sine 175 år. Hotellet er nyrenovert og holder en god standard på rommene. Godt med parkering for hotellets gjester er et pluss. Hotellet har "egen" restaurant i 1.etg inneholdende både pub og spisedel. Hyggelig, rent og ryddig på alle måter og en betjening som fulgte godt opp.

Dato for oppholdet: oktober 2016
Takk, toref829
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BWHotelEyde, Hotelchef på Best Western Plus Hotel Eyde, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2016
Google-oversetting

Hej Tore F.

Tusind TAK for din tilbagemelding. Vi er glade for at du synes godt om Hotel Eyde og havde et rigtig godt ophold.

Vi glæder os til at du måske kommer forbi igen og bor hos os og måske nyder en middag i restauranten.

Med venlig hilsen
Best Western Plus Hotel Eyde

Lone Nissen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2016

Svært bra hotel med god frokost. Ansatte som gav god service. Gode buss og tog forbindelser til Vilbjerg cup og gode parkeringsmuligheter. Rene og lyse rom. Ligger i nærheter til shopping og restauranter.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Ingunn R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2015

Et flott moderne hotell med god komfort. Sengen var veldig komfortabel. Rolig hotell om natten. God restaurant, samt god frokost. Lite med bra treningsstudio i kjelleren. Lokasjon midt i gågaten. Godt valg i en koselig by:-)

Dato for oppholdet: august 2015
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Jon C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eyde, Hotelchef på Best Western Plus Hotel Eyde, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2015
Google-oversetting

Hej Jon C.

Tusind TAK for din feedback og for dine rosende ord. Din feedback betyder meget for os og er med til at vi bliver endnu dygtigere til at give vore gæster de bedste oplevelser.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang på BEST WESTERN Hotel Eyde.

Med venlig hilsen
BEST WESTERN Hotel Eyde

Lone Nissen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser