Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
    kr 941
15.8 km fra Best Western Plus Hotel Eyde
Se flere hoteller i Herning
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Vi bodde her i 4 dager og hadde en veldig fin periode. Rent og pent med en veldig hyggelig betjening. Parkering i gårdsrommet eller inngjerdet over gaten. Frokosten var variert og bra.
Kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: august 2018
2  Takk, ArneStavanger_Norway
Anmeldt 9. november 2016 via mobile enheter

Hotel eyde i Herning er ett veldig bra hotel med perfekt beliggenhet midt i gågaten i Herning. Fine store moderne rom,gode senger og bra comfort. Hotellet har ikke spart på noe da rommene ble pusset opp. Frokost OK, med noe varmmat og ellers vanlig kald frokost. Virkelig mitt første valg i Herning. Masse puber og resturanter i umiddelbar nærhet. Prøv gjerne tai resturanten som har take a way i gågaten!

Dato for oppholdet: november 2016
Takk, Reiselyst2015
BWHotelEyde, Hotelchef på Best Western Plus Hotel Eyde, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2016

Hej Reiselyst2015,

Tak for de fine roser. Vi er glade for at have dig som gæst og vi takker for din tilbagemelding. Den kan være med til at vi stadig bliver dygtigere og hele tiden sørger for at vore gæster får den bedste oplevelse.

Vi glæder til igen at byde dig velkommen på Best Western Plus Hotel Eyde.

Best Western Plus Hotel Eyde

Anmeldt 9. oktober 2016 via mobile enheter

Et av Hernings eldste hoteller med sine 175 år. Hotellet er nyrenovert og holder en god standard på rommene. Godt med parkering for hotellets gjester er et pluss. Hotellet har "egen" restaurant i 1.etg inneholdende både pub og spisedel. Hyggelig, rent og ryddig på alle måter og en betjening som fulgte godt opp.

Dato for oppholdet: oktober 2016
Takk, toref829
BWHotelEyde, Hotelchef på Best Western Plus Hotel Eyde, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2016

Hej Tore F.

Tusind TAK for din tilbagemelding. Vi er glade for at du synes godt om Hotel Eyde og havde et rigtig godt ophold.

Vi glæder os til at du måske kommer forbi igen og bor hos os og måske nyder en middag i restauranten.

Best Western Plus Hotel Eyde

Anmeldt 7. august 2016

Svært bra hotel med god frokost. Ansatte som gav god service. Gode buss og tog forbindelser til Vilbjerg cup og gode parkeringsmuligheter. Rene og lyse rom. Ligger i nærheter til shopping og restauranter.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Ingunn R
Anmeldt 31. august 2015

Et flott moderne hotell med god komfort. Sengen var veldig komfortabel. Rolig hotell om natten. God restaurant, samt god frokost. Lite med bra treningsstudio i kjelleren. Lokasjon midt i gågaten. Godt valg i en koselig by:-)

Dato for oppholdet: august 2015
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
1  Takk, Jon C
Eyde, Hotelchef på Best Western Plus Hotel Eyde, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2015

Hej Jon C.

Tusind TAK for din feedback og for dine rosende ord. Din feedback betyder meget for os og er med til at vi bliver endnu dygtigere til at give vore gæster de bedste oplevelser.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang på BEST WESTERN Hotel Eyde.

BEST WESTERN Hotel Eyde