Bjørn N
2.5 km fra Best Western Plus Hotel Eyde
8.6 km fra Best Western Plus Hotel Eyde
Se flere hoteller i Herning
Anmeldt 27. august 2023

Vi bestilte business rom uten trapper og fikk et rom hvor man måtte ta heisen opp i tredje og deretter gå ned fem trappetrinn!
Ikke greit med tanke på handikap!

Fint rom, rent og pent - godt bad og hyggelig betjening. God frokost om morgenen inkl. i prisen. God beliggenhet i gågaten midt i sentrum.

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, Trine S
Anmeldt 1. oktober 2022 via mobile enheter

Gammelt Hotel sentralt i Herning som er nennsomt restaurert . En liten opplevelse med glad og munter betjening, variert og meget god frokost, Utmerkede senger og velfungerende badstu!! Restauranten St.Jørgen hører med og har utsøkt mat. Nærhet til det meste. Gratis parkering i bakgården hvor hovedinngangen nå er lagt. Ingen bedre??

Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, DagB45
Lone Nissen, Sales på Best Western Plus Hotel Eyde, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2022

Hej DagB45
Tak, fordi du udfyldte spørgeskemaet vedrørende dit nylige ophold hos os.

Vi sætter stor pris på at have dig som gæst og din feedback er vigtig for os. Ved at fortælle os, hvad du godt kunne lide ved dit ophold, og hvordan vi kan gøre det bedre, hjælper du os med at give dig og andre gæster en førsteklasses oplevelse fremover.

Endnu en gang tak, fordi du tog dig tid til at udfylde spørgeskemaet.

Vi glæder os til at byde Velkommen på Best Western Plus Hotel Eyde når turen igen går til Herning.

Med venlig hilsen

Lone Nissen
Salg- og Bookingchef
Best Western Plus Hotel Eyde

Anmeldt 20. april 2022

Et fint hotell sentralt i byen. Bra med gratis parkering. Fin atmosfære, godt utstyrt rom med god plass, og deilig frokost. Litt lytt mellom rommene og ut mot gangen trekker litt ned. Litt liten ekstraseng for tenåringen.

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, hegem206
Anmeldt 17. august 2019

Dette hotellet ligger veldig sentralt til i sentrum av Herning. Rommet var stort og rent. Frokosten var god, men jeg savnet stekt egg. Ikke så flott utsikt, men det var ikke derfor vi var der. Hyggelig personale.

Dato for oppholdet: august 2019
1  Takk, Berit Sola G
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Bodde på hotellet i forbindelse med julebord. Veldig praktisk med tanke på beliggenheten, da hotellet ligger midt i sentrum. Gode muligheter for parkering og trivelige ansatte. Vi hadde en juniorsuite, som var fint innredet og av god standard. Fantastisk dusj med tropedusjhode. God og stor seng. Frokosten var under gjennomsnitt, med lite utvalg i frukt og grønt og pålegg. Vi røyker ikke, og sur lukt fra røykerommet midt i frokostsalen var lite innbydende.

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, 973inek